2777
2789

هدف این تاپیک اینه اگر مادری یا پدری اینجاست، سعی کنه این رفتارهارو برای کودکش تکرار نکنه

اینروهم درنظر بگیریم که پدرمادرمون هرکاری از دستشون براومده برای ما انجام دادن بقیه از کوتاهی نبوده بلکه از نادانی نااگاهی بوده

اول خودم بگم و نتیجش

مامانم همیشه اینطور ب من القا کرده بود ک منو ب شرط دوست داره مثلا میگف اگر اتاقو مرتب کردی دوست دارم اگر مشقاتو نوشتی دوست دارم فلان کارو نکردی پس دختر خوبی نیستی حالا نتیجش و کارهایی ک براش انجام دادم هم میگم شماهم بگید

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من همیشه به دخترم میگم مامان من خودت رو خیلی دوست دارم ولی فلان کارت رو دوست ندارم

بهتررررین کار واقعا افرین بهتون. روانشناسا میگن هیچوقت هیچوقت ب کودک نگید بچه بد بگید تو پسر خوبی هستی ولی فلان کارت بد بود

خدا دخترنو حفظ کنه براتون❤️

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان من یه بار وقتی سیزده سالم بود یواشکی آرایش کردم ولی سر رسید و مچمو گرفت، دعوام کرد گفت فکر کردی اگه به خودت اینا رو بمالی خوشگل میشی؟ خیلی لبای خوشگلی داری رنگشونم می کنی؟

تا همین لحظه هیچ وقت از چهره م راضی نبودم، حتی با این که هر جا می رم ازم تعریف می کنن فکر می کنم زشتم

درد و دل کردن با بچه😞اونا یادشون میرف ولی اثرش تا الان هم روی روح من مونده .

من خودمم این رو کشیدم درکت میکنم🤕

میدونستی از لحاظ علمی ثابت کردن دردل کردن با بچه اثرات روحیش مساویه با تجاوز جنسی

سعی کنیم پیش بچه ها دعوا نکنیممن خیلی استرس کشیدم از این قضیه

این هم واقعا مثال خوبی بود درسته

پدر و مادر سخت گیر بچه های کمال گرا ب وجود میارن 

ب بچها اعتماد ب نفس بدیم ی جوری ک اگ زشتم باشن خودشونو زیبا تصور کنن 

بین بچه هاتون فرق نذارید 

خدا لم شکر رسیم و متلو دلم ساکت بی ژ پژاره شو 

کلا همیشه خییییلی تک بُعدی و سختگیر بودن و حرف حرفِ خودشون بود مخالفانشونم اصن قبول نداشتن

سرهمین قضیه وقتی اشتباهی میکردم، واسه پنهان کردنش واسه اینک نفهمن سرزنشم نکنن هزارتا اشتباه دیگه میکردم و اون مسئله به یه فاجعه تبدیل میشد در نهایت🚶🏻‍♀️

مامان من یه بار وقتی سیزده سالم بود یواشکی آرایش کردم ولی سر رسید و مچمو گرفت، دعوام کرد گفت فکر کرد ...

عزیزممم🥲

متاسفم برای حس بدت

ولی الان ک گذرکردیم از اون ذوران و آگاه شدیم باید زخم هامونو درمان کنیم وگرنه ب بقیه ب خصوص بچه هامون زخم میزنیم

سعی کن با چهرت کنار بیای و بپذیریش

پسر‌دوستیشوناینکه از بچگی یجوری حرف میزدن انگار پسر فقط مهمه روی روح وروان منم خیلی اثر گذاشت

کاش اگرمادر یا پدر پدر دوستی این پیامو میبینه ب خودش بیاد🫂

کلا همیشه خییییلی تک بُعدی و سختگیر بودن و حرف حرفِ خودشون بود مخالفانشونم اصن قبول نداشتنسرهمین قضی ...

میفهممت 🥲

کاش پدر مادرا یاد بگیرن با بچشون رفیق باشن