۱۰ ساله ازدواج کردیم تقریبا هیچوقت هیچ کاری برام نکرده.در حالیکه من همیشه عین یه خر دلم براش سوخته و تو سختیای زندگی پشتشو خالی نکردم(طلاهای مجردیمو دادم ماشینه داغونشو عوض کرد.تو هر بدهی و سختیش یه تیکه طلا دادم تا اعصابش اروم شه.کم خوردم کم گشتم کمپوشیدم که عاقا پول جمع کنه)حالا که میتونه و از پسش برمیاد میبینم هیچچچچ کاری برا من نکرده.چندماه پیش گفت میخوام ببرم دندوناتو کامپوزیت کنم انقدر خوشحال شدم و ذوق کردم.اما زد زیر حرفش و آبروی منو جلو خانوادم برد چون خودش پیشه اونا گفته بود میخوام دندوناشو کامپوزیت کنم چون خیلی دوس داره.دوباره گذشت قرار شد برام یه گوشی آیفون ۱۳ بخره.باز جلو خانوادم خیر سررررش کلاس گذاشت و گفت میخوام بخرم و فلان.و بازم زد زیر حرفش.هیچوقت تو زندگی هیچ کاری برام نکرده ک احساسه باارزش بودن کنم😥باید بگم ک تواناییه مالیشم داره.ماهی ۵۰ تومن درآمد داره خونه و ماشین داره.هی طلا میخره برا پس انداز که سره سال بفروشه ماشین بهتری بخره.طلاها هم واسه من نیس و چون قراره بفروشه هیچوقت نمیتونم ازش استفاده کنم و جلوی کسی نشون بدم بگم شوهررررم برام طلا خریده
فقط بلده دم به دقیقه بگه مگه گشنه موندید و فلان.فکر میکنه ما حیوونیم ک فقط منت گرسنه نبودنمون رو سرمون میذاره.همممه جوره ب خانوادش احترام گذاشتم.تو سختی ها و مریضی ها پیششون بودم اما همیشه من عروس بده بودم.کسی بودم ک هیچوقت براشون ارزش نداشتم چون شوهرم بهم ارزش نداد.هیچوقت آدم حسابم نکرد که بقیه هم بکنن.خیلی عصبی و داغونم.باردارم هستم انقدر گریه کردم و حرص خوردم نفسم بالا نمیاد
کسی رو برا درد و دل نداشتم.دلم خواست به شماها دردمو بگم.که راهی هست ک منم یه روزی ارزش دار بشم.که شوهرم آدم حسابم کنه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی بگم این مرد اصلا نمیفهمه یه جوراب از،پول خودش بخره چقدر فرق میکنه برام تا از،مال خودم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
همش منو خر میکنه.به هیچچچچ وجه تا حالا نتونستم راضیش کنم چون اگر با زبون خوش هم قرار شه برام کاری کنه و چیزی بخره در آخر انقدر وعده سر خرمن میده و میپیچونه ک آدم قیدشو بزنه
الان میدونی دلیل زیر حرف زدنش چی میتونه باشه ،،دوتا چیزو مثال زدی ،هر دوبارشم گفتی شوهرم جلو خونوادش قول داده و بعد عملی نکرده ،چرا ب این فکر نکردی که شاید خودش دوس داشته خانوادش جلوشو گرفتن ،چرا روشتو عوض نمیکنی