2777
2789
عنوان

شوهرم هیچکاری برام نکرده تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 67 پست

فقط بلده دم به دقیقه بگه مگه گشنه موندید و فلان.فکر میکنه ما حیوونیم ک فقط منت گرسنه نبودنمون رو سرمون میذاره.همممه جوره ب خانوادش احترام گذاشتم.تو سختی ها و مریضی ها پیششون بودم اما همیشه من عروس بده بودم.کسی بودم ک هیچوقت براشون ارزش نداشتم چون شوهرم بهم ارزش نداد.هیچوقت آدم حسابم نکرد که بقیه هم بکنن.خیلی عصبی و داغونم.باردارم هستم انقدر گریه کردم و حرص خوردم نفسم بالا نمیاد

کسی رو برا درد و دل نداشتم.دلم خواست به شماها دردمو بگم.که راهی هست ک منم یه روزی ارزش دار بشم.که شوهرم آدم حسابم کنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادتش دادی متاسفانهببین من زیر یک هفته اس سوپری زدم دوروز اول شوهرم میگفت چرا وسیله برمیداری از مغاز ...

چ کنم ک بچه بودمو خر.از بچگی انقدر زدن تو سرم و اعتماد ب نفسمو خورد کردن دچار تله ایثار شدم.من یه مریض روانی ام که همیشه غصه دیگرانو میخورم

عزیزم همین ماهی یک میلیونو بده سکه پارسیانسر سال همه رو بفروش بذار بانکدوباره با سودش سکه پارسیان بخ ...

یه تومنو بدم ب سکه ک بدبخت میشم

خرج شارژ و بسته اینترتمو کی بده؟کی برام لوازم آرایش بخره.عطر و لباسام و لباس زیرمو چ کنم؟

باور کن منم کم و بیش همینم 

تازه از تو بدتر الان پسرم سه سالشه 

از،پنج ماهگی بچه م 

شوهرم خونه س 

تمام خرج و برج زندگی از مال من هست 

خودم دارم ارث و میراث پدری 

یعنی بگم این مرد اصلا نمیفهمه یه جوراب از،پول خودش بخره چقدر فرق میکنه برام تا از،مال خودم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چ کنم ک بچه بودمو خر.از بچگی انقدر زدن تو سرم و اعتماد ب نفسمو خورد کردن دچار تله ایثار شدم.من یه مر ...

شروع کن از همی الان

زنگ بزن یا باهاش برو خرید بگو بسه دیگه یا اگه ترفند خاصی داره انجام بده خودت شوهرتو باید بهتر بشناسی

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

سخت نگیر عزیزم...با نرمش بهش بگو

همش منو خر میکنه.به هیچچچچ وجه تا حالا نتونستم راضیش کنم چون اگر با زبون خوش هم قرار شه برام کاری کنه و چیزی بخره در آخر انقدر وعده سر خرمن میده و میپیچونه ک آدم قیدشو بزنه

الان میدونی دلیل زیر حرف زدنش چی میتونه باشه  ،،دوتا چیزو مثال زدی ،هر دوبارشم گفتی شوهرم جلو خونوادش قول داده و بعد عملی نکرده ،چرا ب این فکر نکردی که شاید خودش دوس داشته خانوادش جلوشو گرفتن ،چرا روشتو عوض نمیکنی 

باور کن منم کم و بیش همینم تازه از تو بدتر الان پسرم سه سالشه از،پنج ماهگی بچه م شوهرم خونه س تمام خ ...

درده من اینه ک داره و دلش نمیاد برا من خرج کنه.عین مامانش گرگه.میگه خرج تو کنم جوون بمونی من پیر شم

اما داداشاش عین باباش خرن خر