2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم تو مخاطبینش شماره اکسش رو دیدم😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خاک توسر خواهر شوهرت حتما اون شماره رو ب شوهرت داده

احتمالا یا اون داده یا شوهرم کنجکاو شده از تو گوشی ابجیش برداشته چون داشت گوشی ابجیش رو درست میکرد بعید نیست رفته باشخ برداشته باشه

چه خواهر بیشعور و بدجنسی کار خودشم زشت تر بوده بنظر من پارش کن

هووف یچیزی میگم یچیزی میشنوی

نمیدونی اون اوایل چقدر حرصم میداد سر این دختره

هی میومد یجورییی عکساشو نشونم میداد یا مثلا پیش هم بودیم تا داداشش مسرفت شروع میکرد از اونا میگفت یا از خاطراتشون میگفت که اره نمیدونم خونشون فلان بود فلان پرنده رو داشتن دختره قدش فللن بود 

حتی دو سه بارم به جای اسم من اسم اونو صدا زد بعد خندید گفت شرمنده 

حالا سرجمع همسرم شش ماه با دختره دوست بود خانوادشم کلااا دوبار دیدنش و باهاش حرف زدن😐😐😐

(از این اطلاعات مطمئنم چون فامیلیم و خیلی نزدیک بودیم بهم) 

شایدم دختره دوست پسر داره شاید اصلا هیچ اتفاقی نیوفته ولی برین به خواهر شوهر سلیطتت چه دلیلی داره هم ...

یبار اونجا باهاش برخورد کردم فعلا دیگه چیزی ندیدم اینسری چیزی ببینم میرینم به سرتاپاش 

یا بفهمم شماررو از اون گرفته

هووف یچیزی میگم یچیزی میشنوینمیدونی اون اوایل چقدر حرصم میداد سر این دخترههی میومد یجورییی عکساشو نش ...

عزیزم شرمنده ولی یه کم جدی تر برخورد کن مخصوصا با خواهر شوهرت

من شوهرم لا دختر عموش نامزد بودن زن عموش بعد چقدر که ازشون پذیرایی کردم و خودشون رو خوب جلوه دادن یه روز تنها که بودیم از خاطرات دخترش و شوهرم گفت که اره رفتن بیرون و فلان 

اون آخرین باری شد که اومدن خونمون و دیگه خدا رو صد هزار بار شکر پاشون رو برای همیشه له شوهرم گفتم قطع کن  

هووف یچیزی میگم یچیزی میشنوینمیدونی اون اوایل چقدر حرصم میداد سر این دخترههی میومد یجورییی عکساشو نش ...

حسوده بزن دهنش خواهر شوهرت مجرده؟ شاید با دختره دوست بوده شایدم میخاد تورو حرص بده 

به مادر شوهر و پدر شوهرت بگو 

با شوهرت هم جدی حرف بزن آخه یه آدم چقد می‌تونه بدجنس باشه که خودش بخاد زندگی داداششو خراب کنه چرا باید نخ این دختره رو بده که داداشش سرنخو بگیره اسی حرصم گرفته خیلی ریلکسی

عزیزم شرمنده ولی یه کم جدی تر برخورد کن مخصوصا با خواهر شوهرتمن شوهرم لا دختر عموش نامزد بودن زن عمو ...

راستش اون موقع خیلی بی زبون بودم چون اوایل ورودم بود 

ولی جدیدا هرچی میگه فورا برخورد میکنم باهاش 

قطعا بفهمم این شماره رو هم اون داده بدجور برخورد میکنک باهاش

شوهرم خیلییی ابجیشو دوست دارم بخاطر احترام به شوهرم هیچی بهش نمیگفتم ولی خب دیگه دیدم از شور به در میکنه جوابشو دادم 

ممنون اره یبار دیگه تکرار کنه منم مجبور میشم خیلی بدتر باهاش برخورد کنم

نه اینو بلاک میکنی با یکی دیگه زنگ میزد جالبه چطوری سند نداشتن ؟؟

خب اگه شوهرت خودش زنه رو بلاک می‌کنه و اون باز با یه شماره دیگه زنگ میزنه سیمکارت شوهرتو بشکون بنداز دور یه جدید بگیره