2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم تو مخاطبینش شماره اکسش رو دیدم😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 76 پست
ببخشید یه سوال با اجازه اسی عزیز منم همین مشکل رو دارم تو مخاطبین تلگرام مونده بود به شوهرم گفتم از ...

از تو تلگرام پاک کرده دیگه

بری تو اسم طرف تو اون قسمت سه نقطه میاره پاک کردن محاطب پاکش میکنه

واقعا این خنده ها از وی خوشی نسست عصبی شدنهمن کلا عادت دارم وقتی عصبی میشم میخندم حالا الانم تو تایپ ...

دشمنت شرمنده گلم می‌دونی همسرت بهت خیانت نکرده این ک مشخصه اما همسرت کنجکاو شده درباره اون خانوم و رفته چکش کرده اگر الان با این قضیه برخورد نکنی بعدها کارای دیگه هم می‌کنه خدای نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم همینم اصلا نمیگذرم تو گوشی ببینم با یه خانم حتی فامیلش حتی محترمانه چت کرده باشه دخلشو میارم ی ...

دقیقاااا من همسرم از خانوم سابقش جدا شده اصلا اسمشم نمیتونه بیاره یا با فامیلاش گرم نمیگیره از وقتی ازدواج کردم چون میدونه بدم میاد با دخترا گرم بگیره 

ببخشید یه سوال با اجازه اسی عزیز منم همین مشکل رو دارم تو مخاطبین تلگرام مونده بود به شوهرم گفتم از ...

اگه دیلیت کرده باشه تو قسمت مخاطبین علامتش روشه ولی فکر کنم شوهرتون خودش پاکش کرده

من هم همینم اصلا نمیگذرم تو گوشی ببینم با یه خانم حتی فامیلش حتی محترمانه چت کرده باشه دخلشو میارم ی ...

وای من اینجوری بودم قطعا باید تا الان دق میکردم 

من شوهرم که کلا یکم خوش صحبته😂بعد همکلاسی و همکار دخترم داره و مثلا صحبت میکنه گاها با خنده و اینا حرف میزنه... من یکم حرص میخورم ولی نه زیاد چون خودمم همینطورم دیگه

عزیزم خنده ندارها اگر برات مهم هم نیست این قضیه بچاما باید جدی برخورد کنی تا حساب کار بیاد دستش

اونها که از زنشون حساب میبرن هزارتا کار میکنن 

حالا فکر کن بی خیال هم باشی و سرسری بگیری چه کارها که نمیکنن

رسما زن دوم میگیرن

دشمنت شرمنده گلم می‌دونی همسرت بهت خیانت نکرده این ک مشخصه اما همسرت کنجکاو شده درباره اون خانوم و ر ...

اره دقیقا... نظر منم همینه... ما پنجشنبه شب چند هفته پیش خونه مادرشوهرم بودیم خواهر شوهرم اومد عکسای همین دختررو نشون شوهرم داد😑😑من اونجا البته بعدش با خواهرشوهرم یکم برخورد کردم 

ولی شنبه شب دیدم شماره دختره تو گوشی شوهرم اومده

واسه همین میگم که این اتفاقی نیست😑

از تو تلگرام پاک کرده دیگهبری تو اسم طرف تو اون قسمت سه نقطه میاره پاک کردن محاطب پاکش میکنه

خدا از زن‌های مریض و‌روانی فقط دور نگهت داره عزیزم 

ببخشید خواهرش چرا باید عکسهای اکس سابق رو بیاره نشون بده 

بنظرم خیلی ملایم با شوهرت برخورد کن بهش بگو اصلا دوست نداشتم نگاه کردی خودت باید میکفتی من با اون خانم دیگه کاری ندارم 

نگاه کن ببین د به تلگرام پیوست نداره؟شاید دختره تلگرام نداشته

نه اینو همون موقع چک کردم نبود

بعیدم میدونم باشه چون نزدیک 40 تا پروفایل داره😂دوهفته ای نمیزاره این همه بعد چنل هم داره

اگه دیلیت کرده باشه تو قسمت مخاطبین علامتش روشه ولی فکر کنم شوهرتون خودش پاکش کرده

کلا نیست تو مخاطبین هم نیست 

اخه زنه خیلی زرنگه ۴ تا شماره مختلف تا حالا ازش پیدا کردم همه شوم هم بدون سند بودن 

خدا از زن‌های مریض و‌روانی فقط دور نگهت داره عزیزم ببخشید خواهرش چرا باید عکسهای اکس سابق رو بیاره ن ...

اره واقعا

شوهر منم نگاه نکرد 

تا دیدش اونه گوشیو داد به ابجیش گفت هزار بار گفتم شماره اینو و خانوادش رو از تو گوشیت حذف کن و چکشون نکن اینا پنج شیش سال پیش تموم شدن رفتن و فلان 

دوباره اخرشم رفتنی به ابجیش گفت اون حرکتت بی احترامی به خانوم منه دبعه دیگه تکرارش نکن

ولی خب خودش اومده شمارشو سیو کرده دوباره😑😑😑

البته یچیز دیگم هست شاید شوهرتون دوس داره باهاش در ارتباط باشه شمارشو حفظ بود یا کسی بش داده رفته پر ...

همون دیگه نمیدونم😑وایی پس چک کنم اگه بود باهاش حرف میزنم وگرنه روانی میشم انقدر با خودم کلنجار برم