2777
2789
عنوان

عمیقأ به خانواده شوهرم حسودیم میشه کاش منم مثل اونا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 36 پست
شما دقیقا مثل منی استرس درس بچه ها بخاطرشون درو روی همه بستم الان طوری شده تاخودم کنارشون نشینم درس ...

منم بخدا 

یعنی ساعت ۸ یا ۹ شب دخترم باید شام خورده باشه خوابیده باشه تا صبح بتونه بره مدرسه 

اونا تا ساعت ۲ و ۳ شب میشینن انگار نه انگار بچه مدرسه ای دارن بخدا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درموردتب بچه.استامینوفن بده.وگوشیت رو۳یا۴ساعت بعدکوک کن.وبروبخواب.وبعدبیدارشوودوباره چک کن‌اگرنیازهس ...

همین کارارو میکنم عزیزم البته الان مریض نیست رفته مدرسه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
منم بخدا یعنی ساعت ۸ یا ۹ شب دخترم باید شام خورده باشه خوابیده باشه تا صبح بتونه بره مدرسه اونا تا س ...

مثل زندایی های منن 

ماشین برمیدارن میرن بادوستاشون دور دور 

قشنگ کارگر گرفتن یکی میاد غذاشونم میپزه 

همیشه هم ازشوعراشون طلبکار 

اما من بدبخت چی ...

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

مثل زندایی های منن ماشین برمیدارن میرن بادوستاشون دور دور قشنگ کارگر گرفتن یکی میاد غذاشونم میپزه هم ...

هر چی مراعات مردا رو میکنیم اونا طلبکار میشن 

مردا همینجور زنی رو دوس دارن پرخرج ولی با ارزش میشه براشون 

هر چی مراعات مردا رو میکنیم اونا طلبکار میشن مردا همینجور زنی رو دوس دارن پرخرج ولی با ارزش میشه برا ...

خداشاهده من وارد زندگی باشوهرم شدم ازبس خوشگل وخوش هیکل بودم دهن همه باز می موند 

زنداییهام خواهراش انقدر عمل کردن الان اونا شدن عروسک بااینکه سواد آنچنانی ندارن هرروز دنبال عشق وحال 

من شدم شبیه پیرزنای ۶۰ ساله بالینک خرج دانشگامو بابام داد 

شدم خونه نشین 

میدونی چرا چون وجدانم قبول نمبکرد من برم بگردم بادوستام خوش باشم یاشوهرمو اذیت کنم 

ولی بقیه ب خودشون رسیدن بچه هاروهم انداختن سر شوهر زبونشون هم درازه 

جالبه مادرشوهر زنداییهام یا همون خواهرشوهرام عین پروانه دور عروساشون میچرخن چون انقدر ب روز وخوشگل شدن عروسا میترسن ازدست بدن همشم بخاطر روحیه بالامیگن می‌خندن 

بعد من بدبخت خونه نشین شدم خداازمادرشوهرم نگذره هنوزم ک هنوزه همه جا بدمو میگه خرابم میکنه ک کم کاری و خرج نکردن پسرش تو چشم کسی نیاد فکرکنن ایراد از منه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤