2777
2789
عنوان

عمیقأ به خانواده شوهرم حسودیم میشه کاش منم مثل اونا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 36 پست

ماهایی که مث شماییم عمرن بتونیم ،من فقط چند روز به خاطر کمر درد به خودم یه خورده استراحت دادم ،الان انگار دارم جون میدم پاشم خونه رو تمیز کنم بریزم بیرون همه جا رو ،نمیتونم بی عار باشم بارها شوهرم گفته اتقدر به درس بچه سخت نگیر ولی نمیتونم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا منم یه بار توی یه جمعی داشتم حرص میخوردم

جاریم کلی بهم خندید

گف ببین

اگه من میخواستم بخاطر یه حرف انقد حرص بخورم

الان تمام موهای سرم سفید بود

بابا بخند و بیخیال باش

این داستان : سخنان پند آموز جاری☆

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
این جاری من یه بار هم من ندیدم کنار بچه ش بشینه درس بخونند

کار همون درسته

یعنی چی مادر کنار بچه بشینه درس بخونه؟؟

جاری من کنار بچش مینشست الان بچه اش کلاس دهم هس

خرس گنده شده

میگه بیا بشین کنارم 

بیا یادم بده 

جاریم هم درسهاشون رو دگ بلد نیس 

دردسر شده

کار همون درستهیعنی چی مادر کنار بچه بشینه درس بخونه؟؟جاری من کنار بچش مینشست الان بچه اش کلاس دهم هس ...

نه دیگه بچه کلاس اول و دوم مادر باید تو خونه کار کنه 

تین نه خودش محل میده نه بچه درس می خونه 

حالا دیگه خیلی حساسیت شما هم خوب نیست .ولی خانواده ی شوهرت هم عقل ندارن .به همچین آدمای بی عاری حسودی میکنی ؟

آدم عاقل بچه ی پنج روزه رو میبره سفر ؟ قرار بوده قیامت بشه انگار خواهر شوهرت از سفر جا بمونه .

بعدم هیچ چیزی مثل خونه و زندگی تمیز ارزش نداره .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

هیچ کاریشون برام مهم نیست اما اون کثافتی که از سروروی زنذگیشون بالا میره حالمو از اینجا بهم زد 

خدا نکنه مثل همچین ادمایی باشم 

نظم اساس زندگی درسته 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نه دیگه بچه کلاس اول و دوم مادر باید تو خونه کار کنه تین نه خودش محل میده نه بچه درس می خونه

عادت می‌کنه بچه 

من ب چشم خودم دیدم 

هم جاریم هم دوستم هم خواهرم 

مدرسه می‌ره بچه دگ چرا مادر تو خونه هم بهش درس یاد بده من نمی‌فهمم!!

برای بچه داری واقعا اشتباه میکنی ولی در مورد کارهای دیگه شون موافق نیستم 

تمیزی در حد اعتدال خوبه و احترام هم که جز واجبات قابل فاکتور گرفتن نیست 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

والا رویه اونا هم خوب نیست یعنی چی بخیه هاشو شوهرش کشید🥴 من همچین کاری کنم شوهرم و مادرم اینا فکر میکنن خول شدم میبرم تیمارستان بستریم میکنن🤦

ولی خب من سفر هم رفتم با بچه کوچیک 

برای درس هم کلاس اول و دوم میشستم پیش بچم و بعدش اصلا نمیشستم 

الان بچم کلاس پنجمه درسش هم خوبه شکر خدا و من اصلا خودمو درگیر درسش نمیکنم مگه اینکه خودش سوالی داشته باشه ازم 

اخ انگار منو گفتی منم دخترم دنیا اومد ۴سال جز خونه مامانم و خونه مادر شوهرم جایی نرفتم برای بقیه موارد هم همین‌طور حساسم خونواده همسرم انگار نه انگار خوش به حال اونایی که یه رگ بی خیالی تو وجودشون هست 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

شما دقیقا مثل منی 

استرس درس بچه ها بخاطرشون درو روی همه بستم الان طوری شده تاخودم کنارشون نشینم درس نمیخونن همیشه خداهم گند میزنن

انقدر بدعادتشون کردم یکی لیوانش اززمین برنمیداره

همش هم مریضن شوهرم عادتم داده هرشب شام آماده کنم 

درصورتیک مامان خودش خونه روهم میده پدرشوهرم تمیزمیکنه 

اصلا برای عید دست نمیزنه پدر شوهرم کار میکنه

باهمه نداری شوهرم ساختم آخرش خداازشون نگذره رفتن همه جا منو بی آبرو کردن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤