جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من دوستم وقتی خبر بارداریشو ب مادرشوهرش گفت بنده خدا خیلی ذوق کرد چقدر ب پسرش سفارش میکرد هوای زنتو بیشتر داشته باش خدارحمتش کنه خیلی زیاد مهربون بود سر دوتا بچه هاش خیلی زیاد خوشحال شد
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
یسری خوشحال میشن یسری براشون مهم نیست یسری سمی و حسودن ناراحت میشن ادما متفاوتن اصلا براتون مهم نباش ...
دقیقا
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
خوب اینکه میگن بذار شرایط اوکی بشه بیار و راست گفتن بدون ماشین خیلی سخته اونم بچه داشته باشی ولی کدوم مادریه نوه دار میشه خوشحال نشه اونم نگران پسرشه بالاخره خرج اصلی رو پسرش میخواد بده