2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرا از خبر بارداری عروسشون خوشحال میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
مادرشوهر من یه جوری رفتار میکنه که تو فکر کنی بچه مال اونه تو فقط وظیفته بزرگش کنی خوشحال میشه ولی د ...

من سومی باردارم سر اولی ازش از این کارا دیدم سر دومی خنثی بود

باز الان سر سومی نشسته اسمم انتخاب کرده 

بهش گفتم جنسیت بهت نمیگم ک همچین میکنی گفت تو نگی پسرم میگه😏منم گفتم حالا ببین من چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

مثل مادرشوهر خواهرم سر هیچکدوم ن کادو داد ن تبریک گفت ن حتی ی کاسه سوپ اورد ن عیدی میدن ن کادو تولد 

دعوت هم نکنی دعوا راه میندازن دعوت هم کنی میخوره و میبره پشت سرهم میگه چیزی نخوردم کم بود بدمزه بود

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

تو پنج ماهگی تو یه مهمونی دید باردارم چون دیگه شکمم بزرگ شده بود

همه تبریک گفتم ولی محل ندادن 

بعدم رفت مث بچه ها شوهرم رو دعوا کرد چرا بمندنگفته بودی

شوهرم بنا ب دلایلی خودش می‌ترسید بگه

مجردم اما طبق دیده هام میگم سمت ما اینطوره که هنوز تازه عروسی میگن حامله ای یانه اگه طرف بگه نه سعی در قانع کردنش دارن که اقدام کنه حالا اگه بچش پسر شد انگار بلندگو قورت دادن بهشون باشه دستمال میگیرن دستشون میرن وسط کوچه میرقصن اما اگه دختر باشه انگار عزیزشون مرده غمگین میشن حسابی اینده رو نمیبینن همین دخترا تو پیری و کوری کمک حالشون هستن پسر زجرشون میده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مجردم اما طبق دیده هام میگم سمت ما اینطوره که هنوز تازه عروسی میگن حامله ای یانه اگه طرف بگه نه سعی ...

دیگه دوران این حرفا گذشته 

فکر نکنم دیگه کسی اینجوری باشه 

من خودم دوتا پسر دارم کسی برای من نه دستمال گرفت نه خوشحالی انچنانی کرد

دیگه دوران این حرفا گذشته فکر نکنم دیگه کسی اینجوری باشه من خودم دوتا پسر دارم کسی برای من نه دستمال ...

سمت ما هست عزیزم حیف نمیخوام شناسایی بشم وگرنه حرف درموردش زیاد شنیدم

خداحفظشون کنه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ومنی ک وقتی خانواده ی شوهرم فهمیدن باردارم از خوشحالی بغلم کرده بودن و گریه میکردن... 

نکنه گریه هاشون از خوشحالی نبوده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نـــفـرینِ دگـــر درخـور ایــــن جـور نـدارم عــــــاشـق نـــشـود آنـــــــکه مـرا از تــو جــــدا کـــرد🖤😔                                 هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

دقیقا اینم اسم انتخاب میکنه انگار تو اینجا هیچ کاره ای

اینقدر از این اخلاقش بدم میاد 

بچه اول۷ روز دختر و پسراش اورد خونم بچه دوم چهار روز از الان شروع کرده ۷ روز جمعشون کن همه چی اماده کن تو خیچالت 

منم گفتم عه مادرجون من زایمان کنم میام خونه شما هم بهم برسی هم بچه هاتو جمع کنی چون ما در توانمون نیست اینقدر خرج کنیم 

بعد دخترش گفت به ما نگی کادو نمیدیم گفتم کادو نمیخوام عزیزم ۲۰۰ تومن این زمونه پول نیست ک شبی ۱۰ تومن بخاطرش خرج کنم