2777
2789
عنوان

مشکل در نامزدی دارم لطفا بیاین نظرتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 41 پست
اینکه پیش خودت بگی با اعتیادش کنار میام فکرش مثل خوره نابودت می‌کنه

بخدا نابودم کرده رفتارهاش مثل معتادا میخوره که همش خمار و منگ و گیج و توهم میزنه اما هیچ مدرکی تو دستم نیست 

دختر خوب

عقل تو کلت هست؟

بگو آره یا نه

اگر هست 

تو حتی یک دلیل منطقی هم نداری با این آدم بمونی

اصلا واست صغرا کبرا نمیچینم، خودت میدونی چی دارم میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عزیزم خوندم خانوادت نظرشون چیه چیزی نمیگن عقد اینقدر طولانی شده؟

اره اونام ناراحتن و میگن هرچی خودت نظرت هست 

اما خونواده اونا یه خونواده خیلی بیشعور و بی فرهنگ هستن وارونه طلبکارم هم هستن میگن بیا همینطور بدون عروسی برو باهاش زندگی کن اما بخدا من بحثم هم عروسی نیست اینکه شک به اعتیادش دارم شک به رفتاراش دارم که اصلا در شان ی پسر سالم نیست همش گیج و مبهوت و خمام و توهم میزنه خابه.. 

بخدا نابودم کرده رفتارهاش مثل معتادا میخوره که همش خمار و منگ و گیج و توهم میزنه اما هیچ مدرکی تو دس ...

خیلی برات ناراحت شدم چقدر منی داستانت خیلی شبیه بود

اگه خانوادت حمایت میکنن جدا شو چون بری زیر یه سقف تازه میفهمی چه مشلات دیگه داره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دختر خوبعقل تو کلت هست؟بگو آره یا نهاگر هست تو حتی یک دلیل منطقی هم نداری با این آدم بمونیاصلا واست ...

چه صحبت کردنیه خانوم؟ 

شما شعور نداری لحن درست پیام بنویسید 

فقط تنها میتونم بگم متاسفام با این طرز پیام نوشتن زشت شما حرفی برای شما ندارم 

اره اونام ناراحتن و میگن هرچی خودت نظرت هست اما خونواده اونا یه خونواده خیلی بیشعور و بی فرهنگ هستن ...

معتاده ماری میکشه شک نکن دیگه حتما چشاشم قرمزه

خاک. تو سرش کشیدم اینارو زندگیت عین زندگی من بود فقط بدون روانی شدم و کینه بدجوری تو دلم مونده ازش سردم مدام میگم دوسش ندارم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خیلی برات ناراحت شدم چقدر منی داستانت خیلی شبیه بوداگه خانوادت حمایت میکنن جدا شو چون بری زیر یه سقف ...

اره خونواده که پشتم هستن .. 

من بخدا خیلی دختر خوبیم هیچی از روز اول نخاستم جز اینکه خوب و سالم باشه و جبران کنه اما فقط چند ساله سرمو داره کلاه میذاره دیگه نمیدونم چیکار کنم.. بااین علائم هایی که ازش میبینم که حس میکنم سالم نیست همش گیج و خماره حس نداره اصلا سرده.. دلش میخواد همش بخابه خیلی داره اذیتم میکنه

معتاده ماری میکشه شک نکن دیگه حتما چشاشم قرمزهخاک. تو سرش کشیدم اینارو زندگیت عین زندگی من بود فقط ب ...

شمام نامزدی هستی؟ 

از روز اول نمیفهمی معتاد هست چطور فهمیدی این مشکل داره؟ چه علائم هایی نامزدت داشت ؟ مال من همش دندون درد سردرد گیج و خابه زندگی اصلا براش مهم نیست 

اره خونواده که پشتم هستن .. من بخدا خیلی دختر خوبیم هیچی از روز اول نخاستم جز اینکه خوب و سالم باشه ...

زیاد عرق میکنه؟ زود انزالی داره؟ 

احتمال 90 درصد موادی ک مصرف میکنه ماری جوانا هست. چشماش قرمزه؟ فراموشی داره؟ چرت و پرت میگه و حالت ت ...

اره خیلی گیج و توهم میزنه چشماش هم اره بعضی موقعا قرمز میشه خیلی همش خاب میره 

شمام نامزدی هستی؟ از روز اول نمیفهمی معتاد هست چطور فهمیدی این مشکل داره؟ چه علائم هایی نامزدت داشت ...

درخواست دادم قبول کن اینجا نمیشه همه جیو گفت

چه صحبت کردنیه خانوم؟ شما شعور نداری لحن درست پیام بنویسید فقط تنها میتونم بگم متاسفام با این طرز پی ...

سوال استفهام انکاری بود

من نمیدونم چرا انقدر بهت برخورد

ولی منظور این بود که تو انسان دارای عقل و منطقی هستی و موندن با این آدم منطقی نیست😑

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تلنگری بهش بزن قهری دعوایی جدایی مرد اینقد بی مسیولیت خوب نیست خیلی بساز بودن خو ب نیست مرد باید پول دریاره اگه مسیله غیر پول بود فرق داشت اعتیادم اگه داشت سریع جداشو ازش برای مناسبتا توقع کن برات طلا بخره بدون که ارزش داری باید تلاش کنه بهترین وسایلو در حد خودش برات تامین کن تفریح ببرتت این که تشد زندگی

شمام نامزدی هستی؟ از روز اول نمیفهمی معتاد هست چطور فهمیدی این مشکل داره؟ چه علائم هایی نامزدت داشت ...

زیادی تن پرورننی دونم چرا یه فکری به حال ایندت نمی کنی برو اقدام کن بزار به خودش بیاد یه تکونی به خودش بده یه تلاشی برای به دست اوردنت بکن