2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج دیگه خونوادم دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 139 پست
اینا یک هزارمممممم بدبختی‌بدبختیای من توزندگی نمیشه ازدستشون اینا خوب خوبشه 🙃زایمان کردم با یه فامی ...

می فهمم احساساتتو کاملا ... چه قد بهت سخت گذشته عزیزم ...منم زیاد این‌جوری بخاطر خانوادم ابروم جلو فامیل شوهر رفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اسی وچندتا کاربر دیگه واقعا خیلی ناراحت شدم واستون انشالله بحق پنج تن اونقد توزندگیتون خوشبخت وموفق باشید که بود ونبود هیچکسی توزندگیتون حس نشه حتی خونواده اخه اینا خونواده نیستن از دشمن ادم هم دشمن ترن بهترین روز یه دختر روزعقد وعروسیشه که باتمام وجود باید کنارش باشی نه واسش فازقیافه برداری و تحقیر وتوهینش کنی

شاید خیلی بی احساس به نظر بیام اما من مثل آب خوردن با این مدل آدمای سمی و مزاحم قطع رابطه میکنم ، نس ...

آخه فکر کردیم شاید هم درست میگن حوصله بحث نداشتیم باهاشون سر کادو ها 

. اگه شوهرم آدم ناجوری بود بنظرم همون روز اول باید طلاقم میداد بیچاره تحمل کرد همه رو بخاطر من ولی اونم معلومه دیگه داره تحمل ش تموم میشه حقم میدم بهش کاملآ حق داره...

کادو عروسی هم بهونه کردن که جهیزیه خریدیم برای خودمون برنداشتیم ک .... ولی همشم جهیزیه نخریدن خیلی هم برای جهیزیه خریدن دقم دادن عوضی ها

وای اسی وچندتا کاربر دیگه واقعا خیلی ناراحت شدم واستون انشالله بحق پنج تن اونقد توزندگیتون خوشبخت وم ...

نمیدونی که چه قدر سخخخخخته... خدا لعنتشون کنه هر چند لعنتشونم کنه باز وبال گردن ما میشن.... متنفرم از مادرم از هر دشمنی برام بدتر بوده از خدا میخوام هیچکس اینا رو تجربه نکنه .... شوهرم هرررررر کاری کرد دلم خوش باشه همه کار برام کرد هیچی واسم کم نذاشت ولی مادرم نذاشت حتی لذت ببرم ... 

دیگه فایده نداره شوهرم هم همه چیز رو فهمیده هر چه قدر خواستم ابرو داری کنم مادرم نذاشت ... بعد عقد ح ...

برا همین تامید دارم هرکی زایید مادر نیست 

میفهممت عزیزم ولش کن با شوهرت رابطتو خوب کن و نرو دیدنشون 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂ای خدا می‌دونی مادر پدرت از بچه های مستقل هیچ وقت خوششون نمی اومد چون اونا بلد نبودن ...

همه ی پیاماتونو خوندم

چقدررر این خنده هات برام آشناست

وقتی تو یه موقعیتی هستی یه حرفی از یکی میشنوی میخوای از خنده قهقهه بزنیا و وانمود کنی برات مهم نیست ولی قلبت تیکه تیکه میشه و دست خودت نیست 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کاملا مشابه شما هستم یک ماه عقدم البته ازدواج من سنتی بود خداروشکر من نامردم واقعا از هرنظر عالیه مهم ترین هم اخلاقشه 

باهمسرت خوش باش ولشون کن این همه اذیتت کردن حالا که خانم خونه خودتی زندگی کن برات مهم نباشه اصلا 

خیلی خیلی خوبه که میگی. من اصلا حوصله حرف زدنم ندارم.اینا وضع مالیشون عالیه ولی وقتی لازم بود تنهام ...

آدم وقتی از خونوادش خیر نمیبینه گاهی محبت دیگران بیشتر ناراحتش می‌کنه می‌دونم الان مادر شوهرتم خوبی می‌کنه تو دلت میگی کاش مادرمم آدم بود ...منم همینم

آخه فکر کردیم شاید هم درست میگن حوصله بحث نداشتیم باهاشون سر کادو ها . اگه شوهرم آدم ناجوری بود بنظر ...

من خانواده رو بعد ازدواج همسر و فرزندان میدونم ، بقیه بستگان و فامیل و آشنا حساب میشن 

آرامش و روان و ارتباط خودت و همسرت از هرچیزی تو دنیا مهمتره . ولشون کن . فکر کن نیستن . تموم

قطع ارتباط کامل 

وگرنه هی میخوای با یادآوریشون خودتو زجر بدی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونی که چه قدر سخخخخخته... خدا لعنتشون کنه هر چند لعنتشونم کنه باز وبال گردن ما میشن.... متنفرم ا ...

چرا وبالت بشن ‌؟

برو سرکار . هم حالت بهتر میشه هم وقت یادآوری خاطرات مزخرف رو نداری . 

اگر خودت نخوای کسی نمیتونه وبالت بشه .. بگو نه وقت دارم نه دلیلی که بخوام کاری براتون کنم 

بای بای 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای اسی وچندتا کاربر دیگه واقعا خیلی ناراحت شدم واستون انشالله بحق پنج تن اونقد توزندگیتون خوشبخت وم ...

جیگرتو برم انگار قلبم و لمس کردی با آرزوی قشنگت 🥺♥️

دشمن هیچ وقت نمیدونه از کجا بزنه اما آشنا و دوست میدونن ( آدمها قدر جایگاه شون به آدم آسیب میزنن) واسه غریبه اینهمه نیست واقعا

بعضی وقتا میگم اگر مرده بودن یه رویا داشتم که میگفتم اگر بودن فلان جا حمایتم میکردن ولی اون رویا رو هم با حضورشون دزدیدن 

ما تو زندگی مشترکم باید همیشه نگران باشیم چون بازم پناهمون خودمونیم خونه برگشتم خودمونیم 

مرسی بابت آرزوی قشنگت عزیزمم امیدوارم خدا هر چی برا من کنار گذاشته دو برابرشو بهت بده♥️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

کاملا مشابه شما هستم یک ماه عقدم البته ازدواج من سنتی بود خداروشکر من نامردم واقعا از هرنظر عالیه مه ...

منم شوهرم ماهه ولی میترسم خونوادم با اخلاق گندشون شوهرمم خراب کنن.... خجالت میکشم همش پیش شوهرم باز خداروشکر تونستیم زود عروسی بگیریم اگه به خواسته خانوادم یه سال عقد می موندیم که الان وضعیتمون معلوم نبود چی بشه احتمالا فقط سرمونو نمیزدن.... خدا خیلی دوستمون داشت .... گاهی که دلم میگیره میگم خدایا شکرت تو خونه تنهام و حداقل کسب نیست اینجا آزارم بده یه احساس آرامش عجیبی دارم تو خونم البته اگه بذارن... همین که اونا رو نمی‌بینم راضیم 

تو ناراحت شدی ولی اون حتی یه لحظه هم ناراحت نشد تازه فکر کرد من بهش پشت کردم و ناراحتش میکنم .... قل ...

مامانت بدجنسه ولی رو بازی میکنه 

مادر من از مادرت بدتره چون زیر زیرکی زندگیمو پاشوند نابودم کرده 

خاستم دوباره ازدواج کنم باز دخالت کرد هر خواستگار خوبی اومد پروند هر بی پول و مشکل داری اومد گفت همین فقط همین 

وگرنه پرتت میکنم تو خیابون