2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 21284 بازدید | 302 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی چندتا اتفاق هم استاد ما تعریف میکرد ( روانشناس هستند ) اولیش » قربانی های پسر ی معلم خانم چون شوهر ...

ی مورد دیگه از اقوام خودم 🙃: 

داییم خونه باغ دارند بعد پسر داییم با چند تا از پسرای دیگه ، پسر میوردن باغ و بهشون تجاوز میکردند باور میکنید ؟؟؟حتی ازشون فیلم میگرفتن و تهدیدشون میکردن 😤

بعد ی بار دعوای شدیدی رخ میده خیلییی شدید که به چاقو کشی میوفته آخرش یکی از قربانی ها اون خونه باغ رو آتیش میزنه و این گونه گند همه چیز مشخص میشه 

و پسردایی گرامیم با افتخار جای چاقوش رو نشون همه میده 🤕

خجالتم خوب چیزیه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

😂🤦‍♀️منظورمو متوجه نشدید فکر کنماولا که یه دختره نوزده ساله باید عقلش حاکم باشه که پسره گفته ننم ف ...

اتفاقا متوجه شدم. 

نه نمیشه اینطور گفت که حتما خودش هم راضی بوده یا ... 

مگه داریم فیلم می‌سازیم که فیلمنامه رو اونطور که ما دلمون میخواد ، بنویسیم ؟؟ 

اتفاقا میشناسم دختری رو که اتفاق مشابه براش افتاده بود ( البته نه در این حد ) ، ولی به خاطر ترس از خانواده و پدرش و موارد دیگه ، با پسره ادامه داده بود. 

منم بابام نظامیه و کلی پرونده میره زیر دستشونولی به این شدت تاحالا ندیده بودمدختره بخواد بار دوم به ...

و اونایی که همون بار اول اتفاق افتاده بود شکایت کرده بودن چه اتفاقی واسشون افتاده بود؟

آیا مشکلشون حل شده بود؟

یا اینکه هم مشکلشون حل شده بود و هم عابروشون رفته بود؟

ببخشید گلم متوجه منظورت نشدم ممکنه بیشتر توضیح بدی؟

یه تنه داری میگی ما هممون کلا حرف مفت زدیم

تاپیک زدن داستانو گفتن ماهم نظراتمونو بیان کردیم حالا یکی مسخره کرده یکی گفته الکیه یکی عبرت گرفته و...

اینا همه نطرات کاربرای تاپیکه و قابل احترامه

متاهل🩷🍃
اتفاقا متوجه شدم. نه نمیشه اینطور گفت که حتما خودش هم راضی بوده یا ... مگه داریم فیلم می‌سازیم که فی ...

خب دیگه منم گفتم یا شکایت میکنن یا ادامه میدن

نه اینکه خودشو توجیه کنه رفتم از تو گوشیش پا کنم

متاهل🩷🍃
اها پلیس نیستیدپس بهتره جفتمون راجب چیزی که دقیق نمیدونیم نظر ندیم دیگه درسته؟

بله من خودم پلیس نیستم ولی نگفتم که اطرافیانم چه شغلی دارن یا ... ؟ 

من علاقه ای ندارم که مورد استارتر یا هر مورد دیگه رو برای کسی اثبات کنم. 

کامنتم هم این بود که فقط پرسیدم چرا تعجب میکنید از چنین اتفاقی؟ 

توقع داشتم دختره کشته بشه

کشته نشده عزیزم

بعد از اینکه پلیس مجرمارو دستگیر میکنه به دختره تجاوز شده بوده دیگه

دختره افسردگی میگیره و یکبار دست به خودکشی میزنه اما موفق نمیشه و تحت درمان روانشناس قرار میگیره

و آبروشم تو محله میره

بازم میگم ما خودمون تو اون محل ده سال زندگی کردیم!