2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا نه

102 بازدید | 11 پست

بچه ها من خیلی سرکارم از لحاظ روحی روانی تحت فشارم جوری که هر شب با گریه میخوابم اما دیگه میدونم همچین کاری پیدا نمیکنم(کنترل کیفیم )

تو ذهنم بیکاری یعنی فاجعه حس میکنم اون لحظه آخر دنیاست نمیتونم تصورش کنم ولی الانم دارم اذیت میشم 

به نظرتون استعفا بدم؟ 

شما تا حالا استعفا دادید؟ بعدش چی شد؟ کارم خیلی زیاده از ۸ تا ۵بی وقفه کار میکنم حتی نمیرسم یه استراحت ۱۰ دقیقه ای داشته باشم تلاشامم اصلا به چشم نمیاد در صورتی که همکارای دیگم راحت از زیر کار در میرن و حقوق بالاترم میگیرن 

از طرفی دانشجوم به راحتی کار نمیدن بهم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من استعفا دادم ارامش ذهنم برام مهم تر از پول بود 

پول در اوردن درسته قشنگه ولی ازش باید لذت ببری 

من یکم پول جم کردم از هفته بعدی میخوام برم دم دست ی دیجی کار با سیستم یاد بگیرم برم سیستم بخرم برم مراسم عروسی و شادی 

دنبال کار باش اول کار جدید پیدا کن بعد استعفا بده برای کسی که سرکار می‌ره و عادت داره بیکاری خیلی سخته احساس پوچی میکنی بعدش من بعد 17 سال کار به خاطر پسرم استعفا دادم و خونه نشین شدم درسته عادت کردم به شرایط ولی خیلی کسل و بی حال شدم و احساس میکنم ادم بی خودی ام و زندگیم داره به بطالت میگذره 

نه ادامه بدهین چون شرایط استعفا و کناره‌گیری ندارین و در کنارش پیگیر کاری در مبنایی که هستین باشین اول مطمعن بشین کارجدید تون بعد اقدام به قطع همکاری با شرکت قبلی تون بشین جوری نشود که یکهویی به قطع همکاری بزنید چون شرایط تون سخت تر میشه مشکلات تون هم بیشتر به امید موفقیت ها جدید تون

خستم کردن مدیرمون خیلی گیر میده

ببینید الان بد فصلی هست برای انجام کار جدید اکثر شرکت ها نیروهاشون گرفتن وبعد شما بخواین قطع همکاری بزنید چندین ماه باید پیگیر باشین بخاطر همین ارزشش نداره یکباره قطع همکاری بزنید حین کار پیگیر کار جدید تون هم باشین انگیزه به وجود میاره براتون