2777
2789
عنوان

چه جوری باید یه نفر فراموش کنم🙂

210 بازدید | 23 پست

یه کسی که توی چند وقت پیش فکر می‌کردی بهترین دوست و مثل الماس بود برات همین قدر با ارزش و دوست داشتنی:) اما حالا نمی‌دونی اصلاً رفتنشو باور کنی یا دروغاشو! 

هنوز که هنوزه نتونستم با رفتنش کنار بیام در صورتی که اون آدم اصلاً براش مهم نیست و این موضوع دلمو خیلی شکسته هر کاری می‌کنم نمی‌تونم کنار بیام:)💔🥺

شما چه جوری می‌تونید یکیو فراموش کنید؟(: 

حوصله گذشت زمانو ندارم خیلی طول می‌کشه 

دلم تیکه تیکه شده می‌خوام زودتر فراموشش کنم🥲🥲

خوشا دردی که درمانی تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"❤️💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم درگیرشم

نمی‌دونم چیکار کنم

دختر یا پسر ؟

خوشا دردی که درمانی تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"❤️💍

اول بشناسید، اگه ارزش داشت بعد دل ببندید

دختر بود طرف 

ولی آره یه زمانی خیلی ارزش داشت 🙂

دختر دوستم بود

چند وقت دوستیتون تموم شده؟

دختر بود طرف ولی آره یه زمانی خیلی ارزش داشت 🙂

چه ارزشمندی که با یه دروغ بی ارزش شد

و چرا بهت دروغ گفت ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
باید خودت بخوای تا نخوای نمیشهمنم چون نمیخوام نمیتونم فراموش کنم

من می‌خوام ولی نمی‌دونم چرا نمی‌شه 💔