2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 18912 بازدید | 302 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی چندتا اتفاق هم استاد ما تعریف میکرد ( روانشناس هستند ) 

اولیش » قربانی های پسر 

ی معلم خانم چون شوهرش اونجاش مشکل داشته و کج بوده حالا قضیش من نمی‌دونم میومده به هر طریقی بعضی پسرای راهنمایی رو میکشونده خونش و بهشون تجاوز می‌کرده تا چندین سال ( می‌گفت پسرا اولش با ترس می‌رفتند ولی یکیش که بعد از مدتها از اون شهر می‌ره همش کابوس میدیده و ... برای همین برمیگرده شهر و دوباره شروع می‌کنه با این زنه باشه میگه جوریه که اگه این زن نباشه کابوس میبینه و ... خیلیییییی حال روحیش بد بود پسره می‌گفت سنی نداشتند و همین الآنم بازم باهاشه ) 

دومیش »» قربانی های دختر 

۳ دختر همینجور می‌چرخیدند توی کوچه که ۲ تا پسر سوار ماشین خارجی بهشون میگه سوار شید ۲ تا دختر مقاومت میکنن اما سومیه بهشون  میگه چرا اینجوری میکنید بیاید بریم یکمم اذیتشون کنیم 😑خلاصه با پای خودشون سوار ماشین میشن ب ی میدون که می‌رسند پسرا در ماشینو قفل میکنن ( احتمالا قفل کودکم از قبل زده بودند ) ، خلاصه میبرنشون به ی جایی که نزدیک محلی هست که پر هست از کارگران افغانی 😢به دخترا تجاوز میکنند و میگن مقاومت کنید یا صدایی در بیارید افغانی ها هم میان و اونا هم ملحق میشن بهمون . ازشون فیلم هم می‌گیرند . 

در نهایت دخترا هیچ کاری نتوانستند بکنند چرا ؟

۱ با پای خودشون سوار ماشین اونا شدن  ( پسرا محبورشون نکردند ) 

۲ بابای پسرا کله گنده بود 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

توی چادر اونم توی باغ که ملا عام نمیشه اصلا پلیس داخل باغ رو چطور دید

اون باغ کنار شهره من دقیقا میدونم کجاست

فقط درخت داره چیز خاصی نداره درختاشم ازهمدیگه فاصله دارن!

من بچگیم تو اون محله بزرگ شدم و باورم نمیشه تو اون باغ همچین اتفاق وحشتناکی افتاده باشه!

و حدس میزنم که جایی که چادرزدن جای تابلویی بوده که ماشین رد شده و دیده!

اسی عزیز به حرفای دوستان که دارن مسخره یا توهین میکنن توجه نکن...ممنون که سریع داستانو گفتی و الکی و ...

مسخره میکنی؟😂

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

پلیس چادر توی باغو چجوری دید

خب داشته گشت میزده دیده تو باغ چادر زدن فکر کرده دارن روزه خواری میکنن رفته سر زده دیده دارن اینکارو میکن دیگه!

آخه یزره فکرکن کدوم احمقی تو ماه رمضون چادر میزنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اسی عزیز به حرفای دوستان که دارن مسخره یا توهین میکنن توجه نکن...ممنون که سریع داستانو گفتی و الکی و ...

بله چشم الان همگی به استارتر میگیم حتما به حرف شما توجه کنن🙏🏻

متاهل🩷🍃
نه چرا مسخره کنم؟گلم اسی وقت گذاشته برامون تایپ کرده درست نیست اینطور جوابشو بدیم...

من با داستان کاری ندارم ولی سریع نبود😄

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”