2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 19345 بازدید | 302 پست
البته آبرو ، نه عابرو..و درضمن اینکه چه داستان ضایعی :) یا عمت تورو اسکل کرده یا تو مارو اسکل کردی . ...

خوب گفتی آورین😂😂

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
معینی پور چیه:))) فامیلی نیست مگه؟؟؟

از دنیا عقبی...مزه بهشت میده😂

تا حالا دیدی یک فامیل مزه بهش بده؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر اینطور باشه ، این همه کلاهبرداری و خیلی اتفاقات دیگه نباید بیفته.این همه پرونده نباید وجود داشته ...

شما همچین چیز ساده ای رو با پرونده های پیچیده ی کلاهبرداری و امثال اون مقایسه میکنی؟ عجب..

شما همچین چیز ساده ای رو با پرونده های پیچیده ی کلاهبرداری و امثال اون مقایسه میکنی؟ عجب..

پرونده های پیچیده کلاهبرداری ؟! 

مگه همه پرونده ها پیچیده هستن؟! 

شما تا حالا چند مورد با پرونده ها رو به رو شدید؟ 

عزیزم عمت خواسته غیر مستقیم نصیحتت کنه 

این موضوع رو چندین سال پیش تو حوادث خونده بودم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
پرونده های پیچیده کلاهبرداری ؟! مگه همه پرونده ها پیچیده هستن؟! شما تا حالا چند مورد با پرونده ها رو ...

:/ شما خودت تاحالا چند بار با این موارد مواجه شدی؟؟؟ اگه البته الان فاز برنمیداری و بگی پلیسم و این داستانا

نه اتفاقا وجود داره. 💔

😂🤦‍♀️

منظورمو متوجه نشدید فکر کنم

اولا که یه دختره نوزده ساله باید عقلش حاکم باشه که پسره گفته ننم فلانه بیساره باید میگفت اگه واقعا قصدت ازدواجه بیاین خواستگاری

دو اینکه باشه حرف پسررو قبول کرد رفت اون اتفاق افتاد

بار دوم چرا رفت؟

بعدم مگه زورش به پسره میرسید که گوشیه پسررو بخواد بگیره یا رمزشو بلد بود که بخواد یواشکی باز کنه

سوما اصلا فکر نکرد که وقتی داره با فیلم تهدیدش میکنه و بهش میگه بیا باغ میخواد دوباره بهش تجاوز کنه؟!

پس دختره هم همچین بدش نمیومده وگرنه همون اول با پلیس درمیون میذاشت

متاهل🩷🍃