2777
2789
عنوان

کیا میخوان چاق شم بیان تا بگم من چی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست

میخوای چاق شی تا میتونی سیب زمینی و تخم مرغ ابپز بخور ماکارانی بخور مرغ و سبزیجات و گوشت بخور وعده های غذاییت و زیاد کن 

شیر برنج فرنی حلیم شله زرد صبحونه ها بخور بعد شامت بستنی یا ژله بخور عسل و چهار مغز بخور اجیل بخور شیر و خرما شیر و بیسکوییت بخور سه ماه هررر روز اینارو بخور ببین چه خوشگللل وزن میگیری و البته سالممم چربی های بد نخور سس نخور مربا نخور کیک نخور چیزای مفید بخور کنارشم مولتی ویتامین اهن ویتامین دی فراموش نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونی چقدرم گرون گرفتم یه کم پودر بود داد۴۰۰ هزار بهم چون گرد بود چرخوندم عکس گرفتمنوشته ترکیباتش ...

خب چیزای عجیب غریبی هم توش نیست خودت درست کن هم به صرفست هم سالمهه خیالت راحته♥️

میخوای چاق شی تا میتونی سیب زمینی و تخم مرغ ابپز بخور ماکارانی بخور مرغ و سبزیجات و گوشت بخور وعده ه ...

وای عزیزم ممنون ،اینا ک گفتی دقیقا همش رو تو بارداری میخوردم و چه خوشگل شده بودم اما الان همش سس و نوشابه و چیزای به درد نخور مصرف میکنم ،

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
خب چیزای عجیب غریبی هم توش نیست خودت درست کن هم به صرفست هم سالمهه خیالت راحته♥️

اره گفتم همه رو جدا جدا بگیرم خودم درست کنم فقط نمی‌دونم اون گیاه رازک رو دارن داروگیاهیا یا نه

وای عزیزم ممنون ،اینا ک گفتی دقیقا همش رو تو بارداری میخوردم و چه خوشگل شده بودم اما الان همش سس و ن ...

نه نخور اینا باعث میشه چربیت بره بالا و شکم بیاری پوستت شل بشه عضله نمیاری که میدونم دوست داری پُر بشی و صورت گرد و راحشم همین چیزاییه که گفتم و باید بخوری نه نوشابه و فست فود و سس 

ببین یه بشقاب سالاد درست کن کاهو و کلم و گوجه و ذرت و هویج و کلم بروکلی بعدم روش روغن زیتون با بو بعد نمک و فلفل یکم بزن قاطی کن ابلیمو هم چند قطره بزن انقدررررر خوشمزه میشه 

نه نخور اینا باعث میشه چربیت بره بالا و شکم بیاری پوستت شل بشه عضله نمیاری که میدونم دوست داری پُر ب ...

این سالاد ک گفتی چاق می‌کنه یا لاغر🤔یه کم مشکوک بود سس نداشت ،،،😶

ولی واقعاً یه دنیا ممنونم ازت خیلی قشنگ حرف میزنی داره انگیزه بهم میدی

ببین راستی اب جو اب گندم بخور از همین شرکتیا چاق کنندست توشم رازک داره

چشششم ،،مرسی قلبم ♥️♥️♥️♥️🥲 فقط از کجا ها میتونم تهیه کنم 

این سالاد ک گفتی چاق می‌کنه یا لاغر🤔یه کم مشکوک بود سس نداشت ،،،😶ولی واقعاً یه دنیا ممنونم ازت خیل ...

این سالاد منبع فیبره باعث میشه گوارشت خوب کاره کنه روغن زیتون داره و باعث چاقی خوب میشه پوستت و شفاف میکنه 

این سالاد منبع فیبره باعث میشه گوارشت خوب کاره کنه روغن زیتون داره و باعث چاقی خوب میشه پوستت و شفاف ...

وای دستت درد نکنه مرسی تو دکتر تغذیه ای چیزی هستی چه اطلاعات خوبی داری آدم دوس داره همش باهات حرف بزنه و از حرفات لذت ببره لطفاً راهنمایی کن دوباره خیلی خوشم اومد ،،خیر ببینی الهی ♥️

وای دستت درد نکنه مرسی تو دکتر تغذیه ای چیزی هستی چه اطلاعات خوبی داری آدم دوس داره همش باهات حرف بز ...

عزیز دلم خواهش میکنم♥️♥️♥️♥️

نه دکتر تغذیه نیستم ولی چون خودم از بچگی لاغر بودم و از اونایی هستم که زود لاغر میشم سخت چاق میشم تجربه زیاد دارم