2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره داشتیم 

خواستگاری خالم بود 

ظهر اومدن ، همه ماهم اونجا بودیم 

گفتن خندیدن ، تعریف کردن 

از شهر دیگه ای اومده بودن خواستگاری 

بیشتر شبیه مهمونی بود 

ناهار خوردیم بعدش هم یکم دیگه نشستن و عصر رفتن 

راجب تنها چیزی که حرف زده نشد خواستگاری بود چون از قبل صحبت هارو کرده بودن خالم و داماد 

تیر ماه مراسم خواستگاری خودم بود البته از قبل دوست بودیم از ما که سوال نپرسیدن فقط بابام از همسرم سوال پرسید که تحصیلات چیه از کارش پرسید از دارایی که داره از برنامه ریزی که مالی که برای آینده اش داره گفت توانایی اجاره خونه سمت کدوم محل داری که همسرم گفت اجاره که هرجا باشه میتونم ولی قصدم خریدم خونه اس و...بار اول این سوال ها بود بار دوم که اومدن بابام از خواهرش پرسید رابطه آت با داداشت چطوری و...بار دوم سوال ها شخصی تر شد بار اول بیشتر راجب کار و برنامه مالی بود 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
گفتی خواستگاری دلم رفت 🥹 فک کنم این روزا یه خبری باشه برای برادرشوهرم ذوق کردم 🥰😍

من استرس دارم پدرم میگه زنونه برین،توبا مادرت برو باداداشت منم که سر زبون دار نیستم ،اصلا خواستگاری می ترسم یک سوالایی شبیه سوال کنکور بپرسن

خودم ۱۰ ماه پیش خاستگاریم بود چون با داماد از قبل آشنا بودیم هیچی حرف نزدیم 🥲رفتیم اتاق هی من میگفت ...

یه سوال  من  خواهرم  اصلا  خواستگار  سنتی  راه  نمیده  ربطی به  موقعیت  طرف  هم  نداره  میگه  الان  آمادگی  ندارم  نکنه  بعد  پیش  نیاد  براش🤐

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شاید عاشق کسی هست و منتظر اونه چون منم هر چی خواستگار خوبم بود رد میکردم

نه  دوست  پسر  نداره  میگه  الان  ملاک خاصی  ندارم  میگه  از  سنتی  خوشم  نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چند سالش؟ اگه الکی رد میکنه اشتباه میکنه همیشه ام ازدواج با عشق و دوستی خوب نیست که

امسال  میشه  ۲۴

1
5
10
15
20
25
30
35
40