2777
2789
عنوان

کیا میخوان چاق شم بیان تا بگم من چی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 62 پست
جونت سلامت باشه مهربان ♥️ 😍 چشششم چه خوشمزه هایی گفتی اسکرین گرفتم از فردا درست میکنم میخورم ممنون

خواهش عزیزم♥️♥️♥️♥️

قدر سلامتیتو بدون سمته عطاری و قرص و پودر هم نرو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام فداتشم ممنونم ازت لطف کردی گفتی چشم مصرف نمیکنم دیگه ،،امیدوارم هرچی زودتر خوب بشید انشالله که ...

قربونت ولی هیچوقت خودبخود خوب نمیشه امکان هم داره استخوان های دیگه رو درگیرهم بکنه،توروخداقدرسلامتیتون بدونین،گرون گرون پودر و قرص میخریدم به اسم گیاهی میدادن بهم خدالعنتشون کنه،یه هفته مونده به عروسیم دکترگفت همه چی کنسل کن برو بستری شو،لنگان لنگان راه میرم تو اوج جوانی خیلی زشته ها اینجوری راه رفتن ،خیلی اذیتم .

من الان اجیل و سویق کامل روزانه۳وعده،شیره انگور،شیر خرما،بادام زیاد،غذامو زیادکردم پروتئین (وی ام)دکتر داده برام بااینا چاق شدم

میگم مولتی ویتامین و اینا بخورم خوبه به نظرت

ببین درستش اینه یه ازمایش خون کامل بدی ببینی چه کمبود ویتامین هایی داری و دکتر برات ویتامین های مورد نیازتو مینویسه ولی در کل مولتی ویتامین چیزه بدی نیست اهن که همهه خانما باید بخورن ویتامین دی هم که ۹۰ درصد کمه 

ولی حتما یه ازمایش بده ببین کمبود چه ویتامین هایی داری

قربونت ولی هیچوقت خودبخود خوب نمیشه امکان هم داره استخوان های دیگه رو درگیرهم بکنه،توروخداقدرسلامتیت ...

ایشالا که خوب میشی عزیزم ولی حتما برو عمل کن تا استخوان های دیگتم درگیر نشده

من تا تاپیک و دیدم سریع اومدم و کلی توضیح دادم که نخورید عوارض داره ایشالا حالتون خوب میشه نگران نبا ...

عزیزم من الان ۳۰سالمه،این عمل ۲مرحله ای هس،یعنی تعویض اول حالااگه مفصل خوب هم باشه فوق فوقش باتموم مراقبتاش که خیلیم سخته ۱۵سال یا۲۰سال کارمیکنه،دکترا میگن مرحله دوم تعویض مفصل عوارض داره مثل اولی نیس ممکنه نتونی راه بری کلا یا عفونت کنه ... بخاطر سن کمم عمل نمیکنن همم خیلی گرون هس ازپسش برنمیام،مفصل خوب الان ۶۰میلیونه فقط مفصل ها ،پول بیمارستان و تجهیزات و داروهاش جدا‌‌‌،گفتن لااقل سن ام یکم بگذره بعد،الان دکتر گفته اگه میتونی تحمل کن هروقت دردت شدید تر شد که نتونستی راه بری اونموقع بیا عمل🥹

بخدا هرجا میبینم همجین تاپیکی فوری میرم میگم خیلیا میگن نه تاحالا عوارض نداده مال ما گیاهیه و فلان،میگم عزیز من تمام دکترا گفتن خودمم دیدم همون لحظه نشون نمیده ،عوارضش ۲سال بعد نشون میده،حالا ممکنه مث من استخوان لگنش سیاهشده باشه،یکی دیگه کبدش و ریه و روده رو درگیر کنه ،خیلی خطرناکه درکل،کاش اونموقع یگی برامن همجین حرفارو میزد

عزیزم من الان ۳۰سالمه،این عمل ۲مرحله ای هس،یعنی تعویض اول حالااگه مفصل خوب هم باشه فوق فوقش باتموم م ...

واقعا وجدان ندارن این پودرارو میدن جوونای مردم 

چند سالته عزیزم؟ 

سعی کن قوی کنی خودتو تغذیه تو خوب کن چیزای مقوی شیر پاچه اب قلم چیزای مفید بخور بنیه ت قوی بشه خواستی عمل کنی اذیت نشی

عزیزم من الان ۳۰سالمه،این عمل ۲مرحله ای هس،یعنی تعویض اول حالااگه مفصل خوب هم باشه فوق فوقش باتموم م ...

وای منم تا الان چندباری خوردم😓😓😓باز داشتم وسوسه میشدم بخورم چون کلااااا اشتها ندارم.تا عصر لب ب غذا نمیزنم.

شما چندبار ازون قرصا خوردین؟

واقعا وجدان ندارن این پودرارو میدن جوونای مردم چند سالته عزیزم؟ سعی کن قوی کنی خودتو تغذیه تو خوب کن ...

خدا ازشون نگذره فقط،خودمونم تقصیری داریم 

باوریم،۳۰سالمه جانم،درسته ولی دیگه این استخونم سیاه شده 

وای منم تا الان چندباری خوردم😓😓😓باز داشتم وسوسه میشدم بخورم چون کلااااا اشتها ندارم.تا عصر لب ب غ ...

من۶ماه اینا فت فیس،۴ماه مسمن به این خیلی میگفتن گیاهی دست سازه الکی بیشرفا،مدت کمی هم قرص گین آپ.اولاش هیچی نمیفهمیدم حتی ازمایش دادم همه چی اوکی بود،بعد۲سال درگیرم کردبه هردکترارتوپدی رفتم اول ازهرچی میگفتن عوارض کورتن هس قرص چاقی خوردی،میدونی چرا چون کورتن باعث میشه کلسیم جذب بدنت نشه بخاطرهمونم بااون قرصاچاق که نه آب زیرپوستی میاریم،فقط میتونم بگم با جونتون بازی نکنین توروخدا من که نمیدونستم ولی حالاشما واونایی که میخونن نوشته منو قسمتون میدم نخورین،

من الان نزویک یه ساله خودموبستم چیزای مقوی چاق شدم کاش از اولش اینطوری میکردم