2777
2789

دو تا چیز مصرف میکنم 

یکی پودر هفت گیاه رازک از عطاری گرفتم یکی ام قرص کرامس دوباره اونم گیاهیه قرص رو قبل از غذا و پودر هم بعد از غذا میخورم بعد از دو هفته همه بهم میگن صورت و بدنت پر شده حس خوبی دارم گفتم به شمام بگم شاید به دردتون خورد

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
خدا هرچی میخوای بهت بدهاشتهاتم بیشتر شده؟عوارض ندارن؟

به همچنین عزیزدلم ❤️ 🥰 😘 

اشتهامو خیلی زیاد کرده یعنی شوهرم میگه ازت میترسم میگم گشنه است شه منم میخوری ،واقعا عین خرس میخورم ها،،منی که قبلاً اندازه یه بچه غذا میخوردم الان همه چیو با نون و خیلی زیاد اندازه یه مرد گنده غذا میخورم،خیلی راضی ام ،عوارض نداره تحقیق کردم قبل مصرف ،گیاهیه،شاید کسی فک کنه برا تبلیغ گذاشتم اگه برا تبلیغ بود آدرس یا شماره باید میزاشتم اما چون چند ساله خودم همه راه ها رو برای چاقی رفتم و فقط از این یکی نتیجه گرفتم گذاشتم گفتم دو نفر مثل شما برام دعای خیر بکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای توروخدا از اینا پودرا نخورید توی همشون کورتون داره به خاطره همین باعثه چاقی میشه و مصرف کورتون باعث سیاه شدن استخوان ها مخصوصا لگن میشه من یه خانمی و دیدم توی اینستا که میگفت من برای چاق شدن یه مدت از این پودر ها از عطاری گرفتم و الان باید تعویض مفصل کنم 

خودتون تو گوگل یه تحقیقی بکنین متوجه میشین انقدرر زیاده شده این اتفاق که دکترا هم گفتن نخورین 

اصلا هم حرف این عطاریا و اینارو گوش ندین که میگن نه هیچی توش نیست و اینا

وای توروخدا از اینا پودرا نخورید توی همشون کورتون داره به خاطره همین باعثه چاقی میشه و مصرف کورتون ب ...

توروخدا 😵🤕🙄😫🥺به عالمه قسم خورد ک بجز این گیاه ها چیزی توش نیست و خودم درست کردم و دست سازه و این حرفا 🥺

توروخدا 😵🤕🙄😫🥺به عالمه قسم خورد ک بجز این گیاه ها چیزی توش نیست و خودم درست کردم و دست سازه و ای ...

اصن جیگرم کباب شد دختر جوون و دیدن که میگفت چندبارر عمل کرده الانم باید تعویض بکنه انقدررر درد کشیده بود بعد زیر پست هم کلییی کامنت گذاشته بودن که اره خطرناکه و کلی دکتر گفته بودن متاسفانه باعث این عارضه میشه

نهههه نخور توروخدا نخور

میگم رو جلدش نوشته چه چیزایی توشه ،،به نظرت همون چیزا رو بگیرم خودم با هم قاطی کنم مصرف کنم؟اینجوری خیالمم راحته چیز دیگه ای توش نیست ،،یه لحظه صبر میکنی برات بفرستم عکسش رو ببینی چیا نوشته؟

توروخدا 😵🤕🙄😫🥺به عالمه قسم خورد ک بجز این گیاه ها چیزی توش نیست و خودم درست کردم و دست سازه و ای ...

اوکی ازش میپرسیدی چه چیزایی توشه خودت درست کن مگه گیاهی نیست؟؟؟ مگه دست ساز نیست؟؟؟ پس خودتم میتونی درست کنی همه هم میتونن درست کنن یه پولی بهش بده طرز درست کردنش و بهت بگه 

میگم رو جلدش نوشته چه چیزایی توشه ،،به نظرت همون چیزا رو بگیرم خودم با هم قاطی کنم مصرف کنم؟اینجوری ...

اره عزیزم میتونی درست کنی خودت یادت باشه هیچوقت هیچوقت پودر قرص هیچییی از عطاری نگیر یادت باشه اگه چیز خوبی بود داروخونه میوورد 

حتییی من به پودر های وی و پروتین اعتماد ندارم چون اصلش نمیاد و ممکنه تقلبی باشه 

اوکی ازش میپرسیدی چه چیزایی توشه خودت درست کن مگه گیاهی نیست؟؟؟ مگه دست ساز نیست؟؟؟ پس خودتم میتونی ...

نمیدونی چقدرم گرون گرفتم یه کم پودر بود داد۴۰۰ هزار بهم 

چون گرد بود چرخوندم عکس گرفتم

نوشته ترکیباتش چیه

اره عزیزم میتونی درست کنی خودت یادت باشه هیچوقت هیچوقت پودر قرص هیچییی از عطاری نگیر یادت باشه اگه چ ...

اتفاقاً من برعکس فکر میکردم ،،همیشه با خودم میگفتم دارو گیاهی خیلی بهتره و از این دارو های شیمیایی خیلی بهتره و عوارض نداره و..