2777
2789
عنوان

کیا میخوان چاق شم بیان تا بگم من چی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 62 پست
سوپر مارکت برو بگو اب جو میخوام شرکتای مختلف دارن اکثرن هم یه مزه ای میدن

چرا روم نمیشه 😶🤔

فک میکنم فقط مشروب فروشا دارن😐

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
عزیز دلم خواهش میکنم♥️♥️♥️♥️نه دکتر تغذیه نیستم ولی چون خودم از بچگی لاغر بودم و از اونایی هستم که ز ...

مرسی بازم دورت بگردم 💓 😘 برای شفاف شدن و سفید شدن پوست چیزی میدونی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای اصلاحرفای عطاری گوش نکن که بی ضرره،خودتو به روز من ننداز نزدیک۴سال لگن درد دارم و تعویض مفصل نیاز دارم نه پولش هس برم عمل نه حس و حالش که بعدعمل خیلی محدودیت ها داره،فقط باچیزای مقوی چاق شید،دلم سوخت گفتم بیام بگم.درضمن عوارضش همون لحظه نشون نمیده ها ،۲سال بعد عوارض میفهمی،

وای دستت درد نکنه مرسی تو دکتر تغذیه ای چیزی هستی چه اطلاعات خوبی داری آدم دوس داره همش باهات حرف بز ...

جونم برات بگه که گوشت استیکی کباب کن بخور جیگر قلوه بعد روشم ابلیمو بریز چون ویتامین c داره باعث میشه اهن بهتر جذب بشه 

بعد معجون برای خودت درست کن عصرا بخور شیر و با بستنی وانیلی بریز مخلوط کن عسل و پسته و گردو و پودر نارگیل و موز اضافه کن بخور

مرسی بازم دورت بگردم 💓 😘 برای شفاف شدن و سفید شدن پوست چیزی میدونی

برنج و بشور بپز یه کم اب هم داشته باشه بعد بریز تو مخلوط کن سرد شد بزن به پوستت بیست دقیقه بمونه این ماسک خیلی معروفه کره ایا ها میزنن امتحان کن

وااای اصلاحرفای عطاری گوش نکن که بی ضرره،خودتو به روز من ننداز نزدیک۴سال لگن درد دارم و تعویض مفصل ن ...

سلام فداتشم ممنونم ازت لطف کردی گفتی چشم مصرف نمیکنم دیگه ،،امیدوارم هرچی زودتر خوب بشید انشالله که سلامتیتون رو به دست بیارید و نیازی به عمل نباشه 

وااای اصلاحرفای عطاری گوش نکن که بی ضرره،خودتو به روز من ننداز نزدیک۴سال لگن درد دارم و تعویض مفصل ن ...

من تا تاپیک و دیدم سریع اومدم و کلی توضیح دادم که نخورید عوارض داره 

ایشالا حالتون خوب میشه نگران نباشید ای کاش بتونین عمل کنین

جونم برات بگه که گوشت استیکی کباب کن بخور جیگر قلوه بعد روشم ابلیمو بریز چون ویتامین c داره باعث میش ...

جونت سلامت باشه مهربان ♥️ 😍 چشششم چه خوشمزه هایی گفتی اسکرین گرفتم از فردا درست میکنم میخورم ممنون 

برنج و بشور بپز یه کم اب هم داشته باشه بعد بریز تو مخلوط کن سرد شد بزن به پوستت بیست دقیقه بمونه این ...

خدا کنه جواب بده میشه درست ک کردم بزارم یخچال ک همیشه بزنم؟تا چند روز سالم میمونه ؟

بگو دونه دونه شو بده خودت درست کن توخونه،قدرسلامتیتو بدون،مث من نکن خودتو

چشم همین کارو میکنم 

سلام فداتشم ممنونم ازت لطف کردی گفتی چشم مصرف نمیکنم دیگه ،،امیدوارم هرچی زودتر خوب بشید انشالله که ...

من خودم ادمه خیلی لجبازی هستم یعنی دارو ویتامین به زور میخورم یادم ۶ ساله پیش مامانم از این پودر های گیاهی چاق کننده گرفت میگفت بخور من نمیخوردم الکی میگفتم خوردم یا میرختم نصفشو دور 

من خودم ادمه خیلی لجبازی هستم یعنی دارو ویتامین به زور میخورم یادم ۶ ساله پیش مامانم از این پودر های ...

میگم مولتی ویتامین و اینا بخورم خوبه به نظرت 

خدا کنه جواب بده میشه درست ک کردم بزارم یخچال ک همیشه بزنم؟تا چند روز سالم میمونه ؟

ببین هرچیزی تازش خوبه کم درست کن استفاده کن بره یه روز درمیون بزن اصن یه بار بزن ببین چطوره خوشت میاد تاثیرشو ببینی 

ببین هرچیزی تازش خوبه کم درست کن استفاده کن بره یه روز درمیون بزن اصن یه بار بزن ببین چطوره خوشت میا ...

واسه خودت تاثیر داشت ؟چقدر باید رو پوست بمونه بعد بشورم