2777
2789
عنوان

کیا میخوان چاق شم بیان تا بگم من چی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 68 پست
من۶ماه اینا فت فیس،۴ماه مسمن به این خیلی میگفتن گیاهی دست سازه الکی بیشرفا،مدت کمی هم قرص گین آپ.اول ...

چقد ناراحت شدم.انشالله معجزه ای بشه سلامتیتو بدست بیاری.

منم خیلی ترسیدم منم چندین دوره خوردم.جی فست.فت فست

ازین چیزا😓😓😓الانم مشکل بی اشتهایی دارم‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که داری نتیجه میگیریاما فقط به فکر چاق شدن نباشسعی کن با برنامه جوری جلو بری که شکم و پهلو تخت ...

اره عزیزم ورزشم میکنم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
چقد ناراحت شدم.انشالله معجزه ای بشه سلامتیتو بدست بیاری.منم خیلی ترسیدم منم چندین دوره خوردم.جی فست. ...

قربونت برم مرسی،فقط مراقب خودت باش حرف هیچکس گوش نده ،عطاری ها یاپیج هاتواینیستا که سعی دارن بگن گیاهی ،بخدانیس.چاق شدن رو الان مثل من فقط بخور چیزای مقوی اینا درسته زود چاق نمیشی زمان میبره ولی میدونی که بدنت سالمه،اینایی که میگم بخور مطمئن باش چاق میشی من همین کارکردم.فقط بایدصبر داشته باشی زود زود خودت وزن نکن ،ماهی یکبارکافیه

صبحانه کامل بخور فرقی نداشت ساعت چندمیخوردم ،بلافاصله بعدصبحانه ۷تا خرمابخور،میان وعده حتما بین صبحانه و ناهار یدونه میوه بخور ،موز یا سیب باشه که بهتر.ناهارم بازم زیادبخور اولین بشقاب و زیاد بکش دومی کم تر.بازم بلافاصله بعد ناهار۷تاخرما.بعد تاشب ،تنقلات بخور،(آجیل ، بستنی ، انجیر خشک،میوه خشک،معجون ،سنجد،شیرموز درست کن داخلش پودر نارگیل خرما بجای شکر شیره انگور بریز...)چیزای مقوی کلا.خلاصه تا شام فقط دهنت کارکنه،چه میلت بکشه چه نکشه اوایل به زور بخور بعدکم کم معدت بزرگ میشه دیگه اشتهات بازمیشه،

شامت هم سعی کن پرکالری باشه حتی اگه کم بخوری باز بلافاصله بعد شام ۷تاخرما بخور،اگه دیر میخوابی و شامم زودتر خوردی میتونی تا خوابیدنت سیب زمینی سرخ کرده باپنیرپیتزا بخوری من اینکارمیکردم و میکنم ،و این یادم رفت بگم هر۱ساعت مونده هم به هروعده غذایی صبحانه ناهار شام،برا ۱لیوان شیرپرچرب ۲قاشق سویق کامل بریزی(ازعطاری بگیر یا تو نت بزن خودت درست کن بنویس سویق کامل میاره)۱قاشق پودرسنجد ،۱قاشق کنجد،۱قاشق عسل .همه اینارو مخلوط کن بخور معجزه هس بخدا

من باهمین روش از ۴۸رسیدم ۵۹

قرص هم بخاطر استخوانام که میگم نابودشدن و کلا استخوان درددارم بخاطر اون لعنتیا کلسیم و ویتامین Dمیخورم،روزی یدونه ام قرص مخمر آبجو که از داروخانه تهیه کردم،

قربونت برم مرسی،فقط مراقب خودت باش حرف هیچکس گوش نده ،عطاری ها یاپیج هاتواینیستا که سعی دارن بگن گیا ...

عزیزم یادم رفت،برا میان وعده عصرت،شیر بادام بخور،(از شب قبل بادام خیس کن فرداش پوستش دربیار چون خیس شده براحتی درمیاد،بعد بنداز تو مخلوط کن برا ۲۰عدد بادام ۱لیوان و نیم آب بریز،یک یا ۲قاشقم مونده به ذائقه ات عسل بریز،)وای خیلی خوشمزس الان دلم خواست 😅بلند شدم خیس کردم واسه فردام

شدیداهم چاق کننده اس بد نیس درموردش یه سرچ کنی🤪