قربونت برم مرسی،فقط مراقب خودت باش حرف هیچکس گوش نده ،عطاری ها یاپیج هاتواینیستا که سعی دارن بگن گیاهی ،بخدانیس.چاق شدن رو الان مثل من فقط بخور چیزای مقوی اینا درسته زود چاق نمیشی زمان میبره ولی میدونی که بدنت سالمه،اینایی که میگم بخور مطمئن باش چاق میشی من همین کارکردم.فقط بایدصبر داشته باشی زود زود خودت وزن نکن ،ماهی یکبارکافیه
صبحانه کامل بخور فرقی نداشت ساعت چندمیخوردم ،بلافاصله بعدصبحانه ۷تا خرمابخور،میان وعده حتما بین صبحانه و ناهار یدونه میوه بخور ،موز یا سیب باشه که بهتر.ناهارم بازم زیادبخور اولین بشقاب و زیاد بکش دومی کم تر.بازم بلافاصله بعد ناهار۷تاخرما.بعد تاشب ،تنقلات بخور،(آجیل ، بستنی ، انجیر خشک،میوه خشک،معجون ،سنجد،شیرموز درست کن داخلش پودر نارگیل خرما بجای شکر شیره انگور بریز...)چیزای مقوی کلا.خلاصه تا شام فقط دهنت کارکنه،چه میلت بکشه چه نکشه اوایل به زور بخور بعدکم کم معدت بزرگ میشه دیگه اشتهات بازمیشه،
شامت هم سعی کن پرکالری باشه حتی اگه کم بخوری باز بلافاصله بعد شام ۷تاخرما بخور،اگه دیر میخوابی و شامم زودتر خوردی میتونی تا خوابیدنت سیب زمینی سرخ کرده باپنیرپیتزا بخوری من اینکارمیکردم و میکنم ،و این یادم رفت بگم هر۱ساعت مونده هم به هروعده غذایی صبحانه ناهار شام،برا ۱لیوان شیرپرچرب ۲قاشق سویق کامل بریزی(ازعطاری بگیر یا تو نت بزن خودت درست کن بنویس سویق کامل میاره)۱قاشق پودرسنجد ،۱قاشق کنجد،۱قاشق عسل .همه اینارو مخلوط کن بخور معجزه هس بخدا
من باهمین روش از ۴۸رسیدم ۵۹
قرص هم بخاطر استخوانام که میگم نابودشدن و کلا استخوان درددارم بخاطر اون لعنتیا کلسیم و ویتامین Dمیخورم،روزی یدونه ام قرص مخمر آبجو که از داروخانه تهیه کردم،