2777
2789
عنوان

اینجا کسی بلاگر هست

76 بازدید | 9 پست

قصد بدی ندارما فقط برام سواله 

این بلاگر هایی که توی حال بدشون، مثلا خدایی نکرده بیماری خودشون و عزیزشون و یا دور از جون فوت کسی و کلا تو همه لحظات بد چجوری فیلم میگیرن؟ چه جوری تولید محتوا میکنن؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش اداست بابا اینا انقد هول پولن که دیگه براشون هیچی مهم‌نیست از هرچی میخوان پول دربیارن یکی دیدم بچش مشکل. داشت به طرز عجیبی سرش بزرگ تر از بدنش بود ظاهرا با اینکه میدونست بچه مشکل داره به دنیاش اورده بود و هی پشت هم فیلم گذاشته بود انقد سر این بچه حرص خوردم که نگو هی من اینستا رو پاک‌میکنم چندماه بعد دوباره میرم سراغش عار ندارم 

چه ربطی داره منم خودم عادت به گوشی دارم و چایی نمی‌دونم چرا ولی همیشه باید باشد

نه چجوری خونسردی خونسردی خودشون رو حفظ میکنن اون لحظه

همه ما همیشه گوشی همراهمون هست اما هر لحظه درحال عکس و فیلم نیستم 

همش اداست بابا اینا انقد هول پولن که دیگه براشون هیچی مهم‌نیست از هرچی میخوان پول دربیارن یکی دیدم ب ...

حالا بعضی ها از این کارها برای کمک های مردمی و پول درآوردن برای درمان بیماری فرزندشون 

اما من بیشتر خونسردی تو لحظات بحرانی رو دوست دارم بدونم علتش چیه 

حالا بعضی ها از این کارها برای کمک های مردمی و پول درآوردن برای درمان بیماری فرزندشون اما من بیشتر خ ...

علتش منفعت طلبیه تا یه چی میشه قبل از هرچیزی این سوال از ذهنشون میگذره که اگه فیلمشو بگیرم بذارم پیجم چقد ویو میگیره ؟!