2777
2789
عنوان

مردی که نمیخام و چجوری ازش جداشم

545 بازدید | 59 پست

سلام.دوستان من دیشبم راجع به پارتنرم تاپیک زدم .کلا هر شب باهاش یه مشکل جدید دارم.امشب تا ساعت ۲شب بیرون بود و الکی بمن گفت پیش دوستمم و نرفتم خونه هنوز ! ولی من کاملا بهش شک دارم همه شبا تا دیروقت حداقل ۱۲ شب بیرونه و نشون داده زیاد ادم مقیدی به محیط خونوادش نیست.بهر حال من از رفتارش ناراحت شدم ولی اصلا به روش نیاوردم فقط وقتی پیام داد و گفت اومدم خونه منم در جواب براش نوشتم امشب رکورد زدی تا ۲ بیرون موندی ..با لحن شوخی البته..حالا همونو بهانه کرده   و بحث راه انداخته که تو تیکه میندازی و اخرشم گفت من بخاطر تو همه روابطمو با دوستای پسرم محدود کردم یه امشبو با این دوستم رفتم بیرون اونم تو همش غر میزنی..خلاصه تا دیشب منت میزاشت من دخترای رنگارنگ دورم زیاده اومدم باتو توی رابطه ، امشب منت میزاره بخاطر تو روابطمو با دوستای پسرم همه محدود کردم و...

من میخام ازش جدا شم اما توان شو ندارم چون از تهدیداهای بعدش میترسم و اینکه بعدا ابرومو ببره.

میشه راهنمایی کنین.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدا شو ینظرم اگ اولویتش نیستی جدا شو تو قطعا ارزشت یکی بهتر از اینه این ب درد زندگی نمیخوره وقت خود ...

چون شخصیتش جوریه که تهدید به ابروریزی میکنه و ابروی یکی از دوسدخترای قبلیشم بگفته خودش برده نمیدونم به چه روشی باید جداشم