2777
2789
عنوان

مردی که نمیخام و چجوری ازش جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقریبا ۱۹۰ 😂😂😂اونم خیانت کرد رفتتتتت

عه اینم قدش تقریبا ۱۹۰ هست😂😂😂...ولی بمن گفته پارتنر سابقم بمن خیانت کرد و کات شد....چجوری به تو خیلنت کرد اکست؟؟

خدایااااا یکی مث شوهر من ک میخوام کنه باشه بچسبه بهم اینجور نی یکی مث مال تو بدت ازش میاد مث چی دن ...

بابا دلیل داره نمیخامش ..ادم بیشعوریه اگه خوب بود که من کنه میشدم به اون

عه اینم قدش تقریبا ۱۹۰ هست😂😂😂...ولی بمن گفته پارتنر سابقم بمن خیانت کرد و کات شد....چجوری به تو خ ...

بابا هیچی این یهو گذاشت رفتتتتت یه شبه عوض شد

منم تو شوک

بعد فهمیدم ای بابا خیانت کرده😐😂حالش هم خیلی خوب بود موقع کات

.
بابا هیچی این یهو گذاشت رفتتتتت یه شبه عوض شدمنم تو شوکبعد فهمیدم ای بابا خیانت کرده😐😂حالش هم خیلی ...

ببخشید عزیزم تو ادرس پیج اینستاشو داری؟ و اینکه بمن گفته پارتنر سابقش ۲۶ سالشه ...شما ۲۵ یا ۲۶ ساله ین؟؟

ببخشید عزیزم تو ادرس پیج اینستاشو داری؟ و اینکه بمن گفته پارتنر سابقش ۲۶ سالشه ...شما ۲۵ یا ۲۶ ساله ...

نه من ۲۴ سالمه 

ما حدود دو ماه میشه کات کردیم در واقع اون گذاشت رفت

دیگه نمیدونم چه دردی داشت همش هم ادعای عشق می‌کرد

ازدواج و این چیزا مثلا میگفت!!!!

بعد یه شب بهم گفت دوستت ندارم! برو!

معلوم بود سرش جای دیگه گرمه

.
نه من ۲۴ سالمه ما حدود دو ماه میشه کات کردیم در واقع اون گذاشت رفتدیگه نمیدونم چه دردی داشت همش هم ا ...

چند وقت باهم بودین؟ بمن گفته پارتنر سابقش ۵ سال باهاش بوده

۳ سال و خورده ای باهم بودیم تقریبااینا دوتا خواهر بودن یه برادردیگه نمیدونم رل تو چندتا بچه ان یا تک ...

اینا ۴ تا برادرن ..البته اینجور بمن گفته.....پیج اینستاشم ازین کا  دارها بود

۳ سال و خورده ای باهم بودیم تقریبااینا دوتا خواهر بودن یه برادردیگه نمیدونم رل تو چندتا بچه ان یا تک ...

این بمن گفته پارتنر سابقش ناخنکار بوده...شغل شما هم تو سالن زیبایی هست؟؟؟؟؟