2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همه دنبال چیز مفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
منظورت چیه سوال پزشکی اینا می پرسن ؟ خب آدم در حد اطلاعاتش راهنمایی می‌کنه کسی که حقوق خونده مشاوره ...

بعضي ها هيچ علمي ندارن و پاسخ سوالات رو ميدن و كاربر هارو گمراه مي كنن مثلا خود من ٦ سال درس خوندم و ٢ سال سابقه كار دارم الكي چيزي رو پاسخ نمي دم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم هم پولی شده

بابا حس شیشم اونجوری من منظورم نیست که میگن رنگ لباس و چشمم رو بگو الان من با استرولوژی سن ازدواج رو محاسبه میکنم بعد همه امتظار دارن رایگان باشه در صورتی که هر شب واسه همه تک نیت رایگان میگیرم بعد به این یه تیکه که میرسه همه دیگه فرار

اگه منظورتون فالگیری باید بگم

علم دارید؟فال گیری علمههههه؟؟؟؟!!!!!!!!

یا مفهوم علم رو متوجه نشدید یا متوجه شدید و میخواید از مردم سواستفاده کنید 

فالگیری دروغه دروغگویی هم اسمش شغل نیست کلاهبرداریه فقط باعث میشه دسترنج یه بدبخت ساده زودباور که علمش رو نداره دزدیده بشه 

هیچکس نمی تونه با یه سری وسایل چرت و پرت بیاد آینده طرف رو بخونه سال ازدواجشو حدس بزنه و اینجور چیزا 

عزیزی ،خیلی شده بهشون مشورت دادم و انشالله که بدردشون خورده باشه

سایت برای همینه دیگه 

اکثرا از تنهایی برای سرگرمی میان یا درد و دل میکنن سوالی هم باشه اگه کسی علمش داره جواب بده خیلی هم عالیه 

متاسفانه چند ساله اینجا از روال خارج شده 

قبلا اینجوری نبود واقعا اکثرا سوالات در مورد مسائل زنان و خانواده و خانه داری و بارداری اینا بود 

اینجا سواری رایگان میخوان که از این خبرا نیست و کسی هم نمیگه...

چون اگه خودشون هم بودن همین بودن...از یه دسر بگیر دستورش دقیق نمیگن کسی پیشرفت کنه‌چه برسع چیزای دیگ..چون میگن زحمت کشیدیم چرا بگیم...و همین شده کسی بع کسی رحم نداره از چیز کوچیک بگیر به بالا

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

اگه منظورتون فالگیری باید بگمعلم دارید؟فال گیری علمههههه؟؟؟؟!!!!!!!!یا مفهوم علم رو متوجه نشدید یا م ...

یکم راجب استرولوژی تحقیق کنید فرقش رو با ف*ل بفهمید قال و فالکیری نیست اون عزیزم

اینجا سواری رایگان میخوان که از این خبرا نیست و کسی هم نمیگه...چون اگه خودشون هم بودن همین بودن...از ...

بابا من میگم من هر چی سوال باشه تا صبح دارم رایگان میکیرم جواب میدم ولی واسه یدونه جیز که محاسبه داره زمان میبره یه قرون نیگی پول باید بدین میشی شیاد

بعضي ها هيچ علمي ندارن و پاسخ سوالات رو ميدن و كاربر هارو گمراه مي كنن مثلا خود من ٦ سال درس خوندم و ...

می‌دونم 

من خودم پرستار ای سی یو بودم ب خدا خیلی با احتیاط جواب میدم خیلی وقتا اصلا جواب نمیدم شایدم جوابش بدونم ولی گاهی دلم نمیاد بگم گاهی هم واقعا هزار تا چیز باید کنار هم بذاری تا بتونی به جواب برسی با ی فاکتور نمیشه احتیاط میکنم 

یکم راجب استرولوژی تحقیق کنید فرقش رو با ف*ل بفهمید قال و فالکیری نیست اون عزیزم

درسته در مورد استرولوژی تحقیقی نکردم و اطلاعاتی ندارم ولی هر علمی که هست باهاش نمیشه سال ازدواج یک نفرو گفت یعنی تا به امروز هیچچ منبع معتبر علمی تو جهان تایید نکرده که سال ازدواج و آینده یک نفر قابل تشخیصه اگه علم هم باشه ازش با خرافات سواستفاده شده 

می‌دونم من خودم پرستار ای سی یو بودم ب خدا خیلی با احتیاط جواب میدم خیلی وقتا اصلا جواب نمیدم شایدم ...

منظورم از اینکه دلم نمیاد بگم اینه که نمیخام طرفم ناراحت کنم مخصوصا ک شرایط بیمارشون بده دلم نمیاد توکل ب خدا میگم امید تو دلشون باشه

درسته در مورد استرولوژی تحقیقی نکردم و اطلاعاتی ندارم ولی هر علمی که هست باهاش نمیشه سال ازدواج یک ن ...

شما یک کلمه بگو اعتقاد ندارم چرا زیر سوال میبری من شاید به چهارتا چیز که شما اعتقاد نداری ندارم میام توهین میکنم؟

شما یک کلمه بگو اعتقاد ندارم چرا زیر سوال میبری من شاید به چهارتا چیز که شما اعتقاد نداری ندارم میام ...

بله وقتی اعتقاداتم به دسترنج دیگران کار داشته باشه اونوقت دیگه فقط اعتقاد تو نیست به عموم جامعه ربط داره مطمئن باش اگه علم تایید کرده بود الان برای شغلت مجوز داشتی وقتی به چشمم میبینم چقدر آدم زودباور هستن که کل زندگیشونو خرج این خرافاتا که خودتونم میدونید علم ردش کرده میکنن توهین هم میتونم بکنم هیچ کس حق نداره با اعتقاداتش که علم ردش کرده بیاد از مردم خواسته یا ناخواسته کلاهبرداری کنه