بابا اونیکه علم یه کاری رو داره براش زحمت کشیده مطمئن باشید ارزش کار خودشو میدونه اونم شغل یه پولی میگیره همینجوری کردین نی نی سایت شده دروغ هررکی از راه میرسه همه کارس تو خالی میشینه پشت گوشی بدون هیچ علمی الکی چهارتا چیز در جواب سوالایی که طرف پشتت کلی امید و ارزو داره جواب میده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منظورت چیه سوال پزشکی اینا می پرسن ؟ خب آدم در حد اطلاعاتش راهنمایی میکنه کسی که حقوق خونده مشاوره ...
نه اونا اوکی ولی منظورم اینه اونا احضار نظر چهار تا ادمه که تجربی میان میگن میرن ولی یکی که علمشو داره واقعا یه بار رایگان میگه دو بار ده بار دیگه خب واسه اون ادمم ارزش قائل شید اونم انرژی میزاره
من خودم قبلا كاربر ني ني سايت بودم نمي دونم چرا حساب كاربريم تعليق شد امروز امدم علم و اگاهيم رو در اختيار بقييه قرار بدم و دوست دارم اونا هم ارزش اين رو بدونن ممنون كاربر عزيز كه به اين موضوع اشاره كردي
منظورت چیه سوال پزشکی اینا می پرسن ؟ خب آدم در حد اطلاعاتش راهنمایی میکنه کسی که حقوق خونده مشاوره ...
درستشم همینه من واقعا این چند شب دعا میکردم کاش علم پزشکی داشتم و میتونستم در حد کمی و مجاز که نیاز به ویزیت و... نباشه اینایی که میگن بچم میریضه یا خودم حالم بده و پولشو ندارم برم دکترو... رو براشون دارو بگم
البته الان تتو کارم و در این حد میتونم راهنمایی کنم😂