2777
2789

بابا اونیکه علم یه کاری رو داره براش زحمت کشیده مطمئن باشید ارزش کار خودشو میدونه اونم شغل یه پولی میگیره همینجوری کردین نی نی سایت شده دروغ هررکی از راه میرسه همه کارس تو خالی میشینه پشت گوشی بدون هیچ علمی الکی چهارتا چیز در جواب سوالایی که طرف پشتت کلی امید و ارزو داره جواب میده 

همینه نی نی سایت شده دروغ و نقاب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت چیه سوال پزشکی اینا می پرسن ؟ خب آدم در حد اطلاعاتش راهنمایی می‌کنه کسی که حقوق خونده مشاوره ...

نه اونا اوکی ولی منظورم اینه اونا احضار نظر چهار تا ادمه که تجربی میان میگن میرن ولی یکی که علمشو داره واقعا یه بار رایگان میگه دو بار ده بار دیگه خب واسه اون ادمم ارزش قائل شید اونم انرژی میزاره

من خودم قبلا كاربر ني ني سايت بودم نمي دونم چرا حساب كاربريم تعليق شد امروز امدم علم و اگاهيم رو در اختيار بقييه  قرار بدم و دوست دارم اونا هم ارزش اين رو بدونن ممنون كاربر عزيز كه به اين موضوع اشاره كردي 

منظورت چیه سوال پزشکی اینا می پرسن ؟ خب آدم در حد اطلاعاتش راهنمایی می‌کنه کسی که حقوق خونده مشاوره ...

درستشم همینه من واقعا این چند شب دعا میکردم کاش علم پزشکی داشتم و میتونستم در حد کمی و مجاز که نیاز به ویزیت و... نباشه اینایی که میگن بچم میریضه یا خودم حالم بده و پولشو ندارم برم دکترو... رو براشون دارو بگم

البته الان تتو کارم و در این حد میتونم راهنمایی کنم😂

نه اونا اوکی ولی منظورم اینه اونا احضار نظر چهار تا ادمه که تجربی میان میگن میرن ولی یکی که علمشو دا ...

والا ب نظرم شما از این فا.ل بگیرایی که ترکیدی

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
درستشم همینه من واقعا این چند شب دعا میکردم کاش علم پزشکی داشتم و میتونستم در حد کمی و مجاز که نیاز ...

خیلی ها در مورد همین تتو هم سوال براشون پیش میاد 

مراقبت قبل و بعدش و رنگش چیزای دیگه ک من نمی‌دونم 

بالاخره هر کی ی هنری داره