2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم کم شهههه بگید لطفااا خانوماا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 49 پست
منم ویتامین دی همیشه پایینهنگو کسایی که این مشکلو دارن مستعد دیابت هستن بخاطر مقاومت به انسولینیه از ...

دقیقا منم و بدتر آزمایش دادم وسونو گرفتم 

فقط ویتامین دی داد🥲🥲🥲

و هنوز حالم خرابه

البته باید واسه سرم و گلبولهای سفید و گوشام میرفتم دکتر که نرفتم

مردم از دردا

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بفرمایید شاید تونستم

خصوتی سوال میکنم اگه امکانش هست

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

شرابطم جوریه نمیتونم. برممیگم سوالی دارم راجب دفتر پیشخوان. میتونی کمک کنی

موی زائدم دارین

مثلا روی صورتتون قسمت چونه یدونه موی سیاه و ضخیم ندارین؟

ریزش مو 

نامنطمی در قاعدگی

اختلال وزن ( وزنت یا یهو بالا بره و نتونی لاغر کنی بخصوص قسمت شکم)  یا مثلا وزنت استپ کرده باشه و چاق نشی

جوش در قسمت چونه و زاویه فک و گونه ها

افسردگی بیحالی 

اینارو دارین؟

موی زائدم دارینمثلا روی صورتتون قسمت چونه یدونه موی سیاه و ضخیم ندارین؟ریزش مو نامنطمی در قاعدگیاختل ...

اره اینا رو دارم

فقط لینا رو ندارم خیلی لازم و چندساله اینجوریم نه شکم ندارم اون مو رو چونه هم ندارم اما بقیه رو دارم

الان حرف میزنم،خواب میاد خیلیی

فک کنم شما کم خونی شدید دارین پس چون بمن این ازمایشارو نگفتن

خط دوم رو متوجه نشدم

چرا نگفتن

اره اینا رو دارمفقط لینا رو ندارم خیلی لازم و چندساله اینجوریم نه شکم ندارم اون مو رو چونه هم ندارم ...

منم از اون دسته ام که شکم ندارم ولی وزنم استپ کرده بالا پایین نمیره

خط دوم رو متوجه نشدمچرا نگفتن

میگم احتمالا شما کم خونی شدید دارین و علت خوابالودگیتون با من متفاوتع

چون کسی که مشکل هورمونی و پلی کیستیک داشته باشه براش ازمایش از گلبول نمینویسن

حرفم اینه ک مشکلتون مشابه مشکل من نیس 

منم از اون دسته ام که شکم ندارم ولی وزنم استپ کرده بالا پایین نمیره

😂😂دقیقا گفتی

امروز نزدیک بود بمیرم

غش کردم تو حموم البته بیشتر بخاطر بخار بود ولی کم خونی هم هستم

وای ایستاد بودم دم در وفقط میخواستم دکمه ی پیرهنم رو ببندم فقط

بعد مستقیم رفتم به سمت دیوار  وسرم دوبار خورد به دیوار چنان خورد تا الان حسش میکنم در وا کردم عمم رو صدا زدم واییییی🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چی شد یواش یواش احساس خفگی وتنگی نفس بهم دست میزد

میگم احتمالا شما کم خونی شدید دارین و علت خوابالودگیتون با من متفاوتعچون کسی که مشکل هورمونی و پلی ک ...

یه سوال من زیاد آشنایی ندارم

آره شدید

یعنی حال من از شما بدتره

😂😂دقیقا گفتیامروز نزدیک بود بمیرمغش کردم تو حموم البته بیشتر بخاطر بخار بود ولی کم خونی هم هستموای ...

خداییی

وای بر تو شک ندارم بخاطر همین کم خونیه خیلی مراقب باش ممکنه یهو از پله ها اینجور گیج بره سرت بیوفتی خدای نکرده 

یه سوال من زیاد آشنایی ندارمآره شدیدیعنی حال من از شما بدتره

من خب موهام درگیره بخاطر ریزش و بخاطر قرص هایی ک میخورم معدم درگیر شده جدیدا 

اما خب شما چون سرگیجه میگیری هر آن ممکنه تو ارتفاع باشیبیوفتی خب این بدتره از نظر ب خطر افتادن جسمت

خدایییوای بر تو شک ندارم بخاطر همین کم خونیه خیلی مراقب باش ممکنه یهو از پله ها اینجور گیج بره سرت ب ...

باور کن

سکته زدم از خنده

مردم از خجالت

آره گاهی سرپا و میخورم