امشب مهمونی بودیم جلو در ایستاده بودم یکی از آقایون فامیل خودمون اومد رد بشه یهو گفت هوی برو اونور ببینم با خنده و مسخره ... همسرم هم پشتم ایستاده بود ولی هیچی نگفت ؛ خودم جواب اون آقا رو گفتم بهش گفتم بی ادب ! آدم با یه خانم اینطوری صحبت نمیکنه هوی یعنی چی
ولی همسرم چیزی نگفت ؛ دلم گرفت☹️☹️☹️☹️خودم از خودم دفاع کردم ولی اگر اینقدر سکوت نمیکرد حس دیگه ای داشتم
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای خدایی چ جمله ی بدی گفته اره شوهر من بود برخورد میکرد
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
خب لابد خواسته حرمت فامیلات و نگه دارهچیزی نگفت بعدش؟
نه اصلا نگفت
تازه قبلش هم تو جمع نشسته بودیم چند نفر از سر حسادت مسخره میکردن یه موضوعی رو کاملا هم مشخص بود که سعی داشتن اذیتم کنن ولی با شوخی و خنده ولی چون اینبار بزرگتر بودن من چیزی نگفتم
همسرم هم فقط میخندید به شوخی هاشون فکر کنم اصلا متوجه قصد اونها نمیشه :)
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
نمیدونم چرا دوست ندارم به زبون بیارم این موضوع رو حس حقارت میکنم از گفتنش اگه شعور داشت خودش میفهمید ...
اگه نگی که کلا متوجه نمیشه. مردا بعضی کارارو یا نمیدونن یا بی اهمیت میدونن بهتره بهش بگی این مسئله رو بعدا هم مثلا با شگرد های خانومانه بگی خیلی دوست دارم اگه کسی بهم توهینی کرد مردم جوابشو بده بهم حس دلگرمی میده اینطوری غیر مستقیم تشویق میشه
به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏