2777
2789

گفتم که ما خانواده نسبتا سر شناسی هستیم تو شهر ولی خانواده شوهرم نه . 

و گفتم که خواهر شوهرم با یکی از کله گنده های شهر دوسته و میخاد زنش بشه . پسره بسیار پولداره خیییلی زیاد اما خانواده شوهرم اصلا ظاهری هم در حد هم نیستن . 

امروز مادر شوهرم زنگ زد ب مامانم ک ممکنه پدر و مادر پسره زنگ بزنن ب شما و تحقیق ما رو کنن حواستون باشه دیگه . 

بعد فهمیدم ب یکی از اشناهای ما گفته اگه فامیلا پسره قبول نکردن شما زنک بزن بهشون پا درمیونی کن . 

حرف من اینه که چرا آنقدر مادر شوهرم اصرار داره دخترش زن این پسر بشه وقتی خانوادش نمیخان؟ 

نکنه قصد تور پهن کردن داره ؟ و برای خانواده منم تور پهن شده ؟ 

ممکنه ؟؟؟؟؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک شما غیر منطقیه

دلیلشم همون چیزیه که تو عنوان گفتید

هرکس خودش تصمیم میگیره با کی ازدواج کنه شماهم قبلا تصمیمتونو گرفتید بهتره برای زندگی خودتون انرژی بزارید نه زندگی دیگران

🦦
چرا هرکی هر شناختی از خودش داره و با شجاعت میگه میگید عجب اعتماد بنفسی داره

جالب اینجاست ک من واقعا نگرانم نکنه آدمایی بکنی باشن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

عزیز ول کن دیگه چیکار به زندگی اون بدبخت داری هی تاپیک میزنی؟!

واقعا این حجم از نفرت و حسادت از کجات میاد که اینجوری به آب و اتیش میزنی؟!

میدونستی هر انرژی به کائنات بفرستی همون بخودت برمیگرده؟!

پس بهتره براشون ارزوی خوشبختی کنی بجای اینکه در تکاپو باشی 

متاهل🧸

هرکسی فکر میکنه خودش بهترین آدمه واسه همین میشه اعتماد به نفس

اعتماد به نفس داشتن بد نیست . اینجا هم صفحه اینستاگرام من ک نیس بخام پز بدم کسی منو می‌شناسه مگه ؟ 

جالب اینجاست ک من واقعا نگرانم نکنه آدمایی بکنی باشن

مگه از شما کندن؟! 

نگران باشید مثلا میخواین جدا بشید از شوهرتون؟

چرا سطحتون اینقدر بالا بوده با ایشون ازدواج کردین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ب نظرم باید همه چیزو ب خدا واگذار کرد اگ قسمت باشه ‌حتما باهم ازدواج میکنن اگر نه ک لازم نیس شما ب ف ...

من دیگ برام مهم نیس 

واقعا دیگ سعی کردم اهمیت ندم 

ولی چرا داره آنقدر تلاش می‌کنه ک اونا قبول کنن؟ 

من میترسم ب خاطر پول اومده باشه سمتم پسرش