2777
2789
عنوان

شوهرتون ازتون دفاع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 36 پست
خسته شدم از گفتن همه چی 😔همه چی رو باید من بگم و یادش بدم یعنی یکی نیست بدون اینکه من خودمو بکشم تا ...

نه گلم کسی نیس تازه اونایی که باید یادش میدادن اگر الان دفاعش از تورو ببینن ناراحتم میشن. مادرشوهرم چن روز پیش گفت چی یاد پسرم میدی پیش من دفاعتو میکنه منم گفتم حرفی نزن که نیازبه دفاع داشته باشه

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
اره از خنده قرمز شده بود منم خیلی ناراحت میشدم ها ولی چون بزرگتر تو جمع خیلی زیاد بود نتونستم چیزی ب ...

چه بد 

حالا واسه خودش هم همین

کسی بهش تیکه بندازه لبخند میزنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم کسی نیس تازه اونایی که باید یادش میدادن اگر الان دفاعش از تورو ببینن ناراحتم میشن. مادرشوهرم ...

هعی 

ولی دفاع پدرم رو از مادرم خیلی خوب دیدم 😔من با این سن کنم کسی به شوهرم چپ نگاه کنه به غیرتم برمیخوره 

نمیدونم چرا اون با اینهمه ادعا بهش برنمیخوره

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چه بد حالا واسه خودش هم همینکسی بهش تیکه بندازه لبخند میزنه

نه گفتم که از ایناست که زود جوش میاره قاطی می‌کنه 

من می‌دونم الان اگه بگم میخواد بگه من حواسم نبود

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

هعی ولی دفاع پدرم رو از مادرم خیلی خوب دیدم 😔من با این سن کنم کسی به شوهرم چپ نگاه کنه به غیرتم برم ...

باید انقد مستقیم و غیر مستقیم بگی تا تو مغزش بره دیگه چاره نیس😑

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
نه گفتم که از ایناست که زود جوش میاره قاطی می‌کنه من می‌دونم الان اگه بگم میخواد بگه من حواسم نبود

پناهت بر خدا باشه چه میشه کرد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌