2777
2789
عنوان

یه سوال ازتون میپرسم آب خودش خیس میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 59 پست
من به اراجیفی که به اسم دین کردن تو ذهنم اعتقاد ندارمفقط و فقط به این ایمان دارم که یه خالقی هست و ب ...

خوب عزیزم، شما که الحمدالله دلت به نور ایمان به خداوند زنده هست، قرآن که کلام خداوند هست رو بخون، متوجه میشی مطالب دینمون همه کلام خداست و از جانب خودش هست که به ما دستور دادن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادم باشه تاپیک شما رو ذخیره کنم فردا ب همسرم نشون بدم اشکال‌جملتو بگه ... شما کلامثالت درست نبود

گلم منظورم اینه آب نیازی به خیس شدن نداره

خدا نیازی به خلق شدن نداره

همسرتون فلسفه دانن؟ 

خوب عزیزم، شما که الحمدالله دلت به نور ایمان به خداوند زنده هست، قرآن که کلام خداوند هست رو بخون، مت ...

من از کجا مطمئن باشم کلام خداونده عزیز دلم؟!

من ترجیح میدم درست رفتار کنم و قانون طبیعت رو رعایت کنم

و تا جایی که میتونم مرتکب گناه نشم

هرچند که گاهی اوقات شروع میکنم به نماز خوندن و قران هم میخونم

ولی با احترام اعتقادی ندارم🩷

متاهل🩷🍃
گلم منظورم اینه آب نیازی به خیس شدن ندارهخدا نیازی به خلق شدن ندارههمسرتون فلسفه دانن؟

خیسی آب اصن چقد داری سطحی میگی شما ... حالا ک بحث‌ اب و ربطش ب‌خدا شد خب آب هم یه منبع داره ک ما ازش استفاده میکنیم ...الان یه جنبشو ربط دادی ب‌ خالق جوانب دیگش‌چی؟ اصلا ما و نه تنها ما بلکه فیلسوف و دانشمنداهم هنوز کشف نکردن این موضوع رو حالا شما با یه آب سر و تهشو هم اوردی؟؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من از کجا مطمئن باشم کلام خداونده عزیز دلم؟!من ترجیح میدم درست رفتار کنم و قانون طبیعت رو رعایت کنمو ...

ان شاءالله خداوند خودش کمکتون کنه که بتونید به حقیقت ایمان برسید 🌹❤️🌹

خیسی آب اصن چقد داری سطحی میگی شما ... حالا ک بحث‌ اب و ربطش ب‌خدا شد خب آب هم یه منبع داره ک ما ازش ...

فکر میکنم یک مثال زدن برای درک بهتر

وگرنه بخواهیم از همه جوانب بررسی کنیم که اصلا کار کسی نیست

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم

عزیزم پسرعمو و پسردایی همسرم هردو طلبه هستن همسرمم هم تاحدودی میشه گفت مذهبیه هم اهل مطالعه ی اینطور مطالب و شناختیاتی.. ولی‌درکل فعلا چنین چیزی حتی پیامبرانه قبل ماهم به درک بهش نرسیدن فقط مبدونیم ک‌یه خالقی هست 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡