2777
2789

این اقا خیلی ب من علاقه داشت و یک سال درگیر من بود یعنی مشاور کنکورم بود 

و خیلییییی بهم کمک کرد خیلیی

حتی من یه مدت با خونوادم به مشکل خوردم به پول نیاز داشتم فقط ب این آقا گفتم من باید برم سرکار و اينا 

اونم حدود ده میلیون زد حسابم 😐گفت تمرکزت رو درست باشه هروقت داشتی پس بده که خیلی لطف بزرگی بهم کرد حتی کلی جزوه و کتاب و رفع اشکال و اینا کرد برام پولی هم ازم قبول نمی‌کرد 

یه مدت هم خونوادم منو اذیت کردن بی خبر از تهران پاشد اومد شهرستان با خونوادم صحبت کرد😑خلاصه بعد کنکور که بهم ابراز علاقه کرد من رفتار خوبی نداشتم و ردش کردم اونم خیلی دلگیر شد ازم و رفت،.. چندباری بهش گفتم شماره حسابت رو بزار پولتو بزنم گفت نگه دار وقتی نیاز داشتم بت میگم😐چندماه گذشت من شمارش اینا رو پاک کردم چون توی رابطه ام به دوستم گفتم بهش پیام بده توی اینستا شمارش رو بگیر من زنگش بزنم پولشو بدم

دوستم پیامش داده گفته که فلانی(من) شمارش رو خواستم اونم سین کرد جواب نداد😐

الان شمارش فکر کنم تو دفترم هست برم بردارم زنگش بزنم؟ نمیخوام پولش دستم باشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از پسر غریبه ده تومن پول گرفتی.فک نمیکنی به اون بیچاره نخ دادی و درگیرش کردی؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

چرا از پسر غریبه ده تومن پول گرفتی.فک نمیکنی به اون بیچاره نخ دادی و درگیرش کردی؟

واااا😐😐😐😐😐میگمممم خودشششش زددد دیگه شماره حساب بم نداد عجبااا

شماره حسابم رو داشته چون یه بار هزیته مشاوره رو اضاف زدم براش خواست برگردونه مگه من ازش درخواست پول کردم

واااا😐😐😐😐😐میگمممم خودشششش زددد دیگه شماره حساب بم نداد عجباااشماره حسابم رو داشته چون یه بار هز ...

همون موقع باید برمیگزدوندی عزیزم ادم از غریبه که پول قرض نمیکنه با خودش فک کرده حتما بهم حس داره که قبول کرده.

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

همون موقع باید برمیگزدوندی عزیزم ادم از غریبه که پول قرض نمیکنه با خودش فک کرده حتما بهم حس داره که ...

خب من دارم میگم شماره حساب بم نداد 

اون شماره حسابی هم که من پول مشاوره اش میزدم مال موسسه بود

من همون موقع هم بش گفتم نمیتونم قبول کنم انا خودش زیر بلر نرفت وگرنه من الان خودم عذاب وجدان دارم انقد پول داره دستم