2777
2789
عنوان

یه سوال ازتون میپرسم آب خودش خیس میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 59 پست
همسرشون طلبه هستن😄

خیر ولی اقوامشون هستن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

انشالله هروقت مرگم فرا رسید و رفتم اون دنیا به حقیقت ایمان پی میبرم🩷🥰

اون زمان که برای همه، چه کافر چه مومن حقیقت مشخص میشه، ان شاءالله قبل از مرگ ادم به این درجه برسه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلبه یعنی چی

تو حوزه درس خوندن و مدرک و تخصصشون همین بحث های دینی هست

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اون زمان که برای همه، چه کافر چه مومن حقیقت مشخص میشه، ان شاءالله قبل از مرگ ادم به این درجه برسه

بنده یکتا پرست هستم

به چیز هایی که به اسم دین دارن تو گوشم میخونن اعتقادی ندارم

انشالله شما جایگاهتون بهشت باشه

ما به هرچی که خدا برامون مقدر کنه راضی هستیم حالا چه بهشت باشه چه جهنم😉

متاهل🩷🍃

آخه این چیه میگید نصف شبی

خب خودتون میگید خدا خلق کننده است صفتش اینه و کسی نمیتونه خلقش کنه

ما انسان ها هم خلق کننده هستیم!

میتونیم نقاشی،مجسمه  و...خلق کنیم پس با منطق شما کسی هم مارو خلق نکرده 

بنده یکتا پرست هستمبه چیز هایی که به اسم دین دارن تو گوشم میخونن اعتقادی ندارمانشالله شما جایگاهتون ...

عزیزم منکه نگفتم شما یکتا پرست نیستید، منظورم اینه که بعد از مرگ همه پرده برای همه کنار میره، چه مومن باشه چه کافر، مهم قبل از مرگ هست که انسان به خداوند ایمان داشته باشه و بندگی خدا رو بکنه 

ان شاءالله جایگاه تمام محبین امیرالمؤمنین علی علیه السلام بهشته

ان شاءالله که بهشت هست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
دقیقابه شدت به کارما اعتقاد دارماصلا بقول قدیمی ها از هر دست بدی از همون دستم پس میگیریمثال ساده تر ...

قشنگ حرف میزنی

ولی دیدم اهل عمل نیستی

تمسخر کاربرا  و دیدم ازت

با چندتا دست به یکی شدی

قبول داری یانه؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آب یه فرمول داره و به وجود میاد هر چیز دیگه ای هم به آب اضافه کنی باهاش ترکیب میشه و چیز جدیدی به وجود میاد و در نهایت آب تبخیر میشه و از بین میره.مثال جالبی نبود برای قانع کنندگی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
عزیزم منکه نگفتم شما یکتا پرست نیستید، منظورم اینه که بعد از مرگ همه پرده برای همه کنار میره، چه موم ...

خب دیگه عزیزه دل عرض کردم به خدا اعتقاد و ایمان کامل دارم چون همه میدونن بالاخره یه خالقی دارن

ولی ترجیح میدم درست رفتار کنم و به اسم توبه و قران و نماز گناه نکنم و خودمو پشت این ها قائم کنم 

متاهل🩷🍃
قشنگ حرف میزنیولی دیدم اهل عمل نیستیتمسخر کاربرا و دیدم ازتبا چندتا دست به یکی شدیقبول داری یانه؟

😄

اولا اون چند نفری که میگید دوست من بودن

و ما هیچ کاربری رو مسخره نکردیم فقط قصدمون خندوندن استارتر اون تاپیک ها بود که از طرف خوده استارتر مورد استقبال قرار گرفتیمو که خیلیاشون درخواست دوستی دادن و گفتن حالمون بد بود ولی یکم خندیدیم

ولی خب دوتا از تاپیک ها یادمه خیلی ناراحت شدن که ازشون عذرخواهی کردیم

حالا من خودم به شخصه اصلا شوخی بدی نمیکنم که کسی ناراحت بشه ولی یکم دوستان داشتن زیاده روی میکردن که دیگه نه جایی تگشون کردم نه وقتی تگم کردم اعتنایی کردم🙏🏻🩷🥰

متاهل🩷🍃