2777
2789

آب خیس میشه؟ نه آب خودش خیسه خاصیتش خیس کردنه

در جواب به اینایی که میگن پس خدا رو کس خلق کرده؟ به جمله آب که گفتم یکم فکر کنید جوابتون رو میگیرید

خدا خودش خلق کننده س... خاصیتش خلق کردنه بعد یکی بیاد اونو خلق کنه؟ به نطرتون شدنیه؟ 

آب خودش خیسه بعد یه چیزی بیاد خیسش کنه؟ سوال احمقانه ای نیس؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به اراجیفی که به اسم دین کردن تو ذهنم اعتقاد ندارم

فقط و فقط به این ایمان دارم که یه خالقی هست و با تمام وجود هم حسش میکنم هم دوسش دارم

و منتظر روزیم که بالاخره بتونم بهش برسم

متاهل🩷🍃

خداوکیلی عجیب ترین و بی معنی ترین چیزی بود که شنیدم. حداقل مثال درست بزن، چه ربطی داشتتتت😭😭😂

اصلا باید ببینی معنی خیسی چیه؟ اغشته شدن به مایع دیگه. هر چیزی که اغشته بشه به مایع خیس شده. مثل روغن و خون و نفت و... 

ولی اینی که تو گفتی هیییچ ربطی نداشت. یعنی عمرا نمیتونی ی نفرو قانع کنی😐

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بهترین دین... دین انسانیت❤

دقیقا

به شدت به کارما اعتقاد دارم

اصلا بقول قدیمی ها از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری

مثال ساده تر همین سایت

وقتی یکی با خوبی جواب تاپیکتو میده توام باخوبی جوابشو میدی

ولی یکی میاد با بی احترامی بهت جواب میده قطعا توام بهش بی احترامی میکنی

برای همین همیشه سعی میکنم به دیگران خوبی کنم تا تو چرخه زندگیم این خوبی ها به زندگیم برگرده

متاهل🩷🍃

یادم باشه تاپیک شما رو ذخیره کنم فردا ب همسرم نشون بدم اشکال‌جملتو بگه ... شما کلامثالت درست نبود

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خداوکیلی عجیب ترین و بی معنی ترین چیزی بود که شنیدم. حداقل مثال درست بزن، چه ربطی داشتتتت😭😭😂اصلا ...

آب خیس میشه دانشمند؟ 

یکم به جمله بیشتر فکر کن.. آب خودش خیسه نیازی به خیس شدن نداره