2777
2789
عنوان

یه سوال ازتون میپرسم آب خودش خیس میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 59 پست
😄اولا اون چند نفری که میگید دوست من بودنو ما هیچ کاربری رو مسخره نکردیم فقط قصدمون خندوندن استارتر ...

من کاری به خنده دار هاش ندارم

منظورم از اون رفتاراتون بود

خیلی خوبه به اشتباهاتت پی بردی

موفق باشی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سوالی برام پیش اومده، دوست داشتید جواب بدیدچی دین شما رو اذیت میکنه؟

یه نمونش تضعیف جایگاه اجتماعی زنان!

من نه بی حجابم نه مذهبیم نه هیچی

پوشش عادی دارم

ولی بحث من حجاب نیست چیز های مهم تر و بزرگ تر از حجابه که بحث کردن راجبش از حوصلم خارجه🙏🏻

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نمونش تضعیف جایگاه اجتماعی زنان!من نه بی حجابم نه مذهبیم نه هیچیپوشش عادی دارمولی بحث من حجاب نیس ...

میدونی دوست خوبم احساس کردم اینجا جاش نیست

ممنونم از پاسخ گویی ات🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من کاری به خنده دار هاش ندارممنظورم از اون رفتاراتون بودخیلی خوبه به اشتباهاتت پی بردیموفق باشی

کدوم رفتارارو میگی؟!

من اینجا تا بهم بی احترامی نشه بی احترامی نمیکنم اگه منظورت اینه 

یه مدت هم کاربریم دسته خواهر شوهرم بوده الان شاید فکر کنی میخوام توجیه کنم ولی اینو باید بدونید که برام فاقد اهمیته شما هرجوری دوس داشتی راجب من برداشت کن اینجا یه صفحه مجازیه که هیچکس کسی رو نمیشناسه پس برای شماهم مهم نباشه🩷

درضمن اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم🥰

متاهل🩷🍃
یه نمونش تضعیف جایگاه اجتماعی زنان!من نه بی حجابم نه مذهبیم نه هیچیپوشش عادی دارمولی بحث من حجاب نیس ...

فقط یه معیار دستتون میدم، در جامعه امروز، مبانی اسلام رعایت نمیشه پس این معیار درست نیست

اون معیار و حقیقت، کلام خداوند و زندگی اهل‌بیت علیه السلام هست

بازم ممنون موفق باشید 🌹

کدوم رفتارارو میگی؟!من اینجا تا بهم بی احترامی نشه بی احترامی نمیکنم اگه منظورت اینه یه مدت هم کاربر ...

چی شد برگشتی به همون رفتارا باز🤦🤦

ادامه بده راحت باش

چی شد برگشتی به همون رفتارا باز🤦🤦ادامه بده راحت باش

کدوم رفتارا بی احترامی کردم الان😑

من مثالم زدم از هر دست بدی از همون دست میگیری

انتظار دارید در برابر کسی که بی احترامی میکنه آروم رفتار کنم عزیزم

الانم چون اینجا فضای چت هست و لحن آدما مشخص نمیشه شما شاید فکرت منحرف شد

یاهم که دنبال زیر بغل مار میگردی😄

متاهل🩷🍃
فقط یه معیار دستتون میدم، در جامعه امروز، مبانی اسلام رعایت نمیشه پس این معیار درست نیستاون معیار و ...

کاملا قبول دارم

ولی من طبق چیزی که فکر میکنم درسته رفتار میکنم

و هیچوقت سعی نکردم بزارم جامعه روی رفتارم تغییری ایجاد کنه

خودمم مخالف یسری چیزا هستم ولی اصلا نمیتونم به حرف و احادیث اونایی که به اسلام و دین دارن رو خراب کاری هاشون سرپوش میزارن گوش کنم

و اینکه ما عرب نیستیم🩷

متاهل🩷🍃
کدوم رفتارا بی احترامی کردم الان😑من مثالم زدم از هر دست بدی از همون دست میگیریانتظار دارید در برابر ...

دست من جای دست شما درد گرفت 

طومار مینویسی.شبت خوش

کاملا قبول دارمولی من طبق چیزی که فکر میکنم درسته رفتار میکنمو هیچوقت سعی نکردم بزارم جامعه روی رفتا ...

ان شاءالله با ظهور بقیه اللّه، حقیقت و درستی دین اسلام برای همه ی جهانیان آشکار میشه

ان شاءالله 🌹❤️🌹

انشالله که همینطور باشه🍃

وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّهً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ»

«و ما بر آن هستیم که بر مستضعفان روى زمین نعمت دهیم و آنان را پیشوایان سازیم و وارثان گردانیم».

امیرالمؤمنین علیه السّلام در تفسیر این آیه فرمود: «اینان که در زمین ضعیف گشته‌‏اند آل پیغمبرند که خداوند مهدى آنها را برانگیزد تا آنان را عزیز و دشمنانشان را ذلیل گرداند».