2777
2789

من هیچ جوره تو کتم نمیره مثلا شربک زندگیم از گذاشتن فیلم رقصش تو اینستا پول دربیاره بعد با همون پول برا بچم شیر خشک بخرم 

نمدونم تفکر من قدیمیه یا پسرای الان یه جوری شدن 

(دخترما البته)

به شخص خاصی اشاره نکردم پش توهینی صورت نگرفته گارد نگیرین😄❤️🙏

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش بلاگرای زن اگثرشون شوهشرشون رو جلوی دوربین مثل یه خدمتکار دلقک جلوه میدن

دلقک که هستن مرد واقعی راضی نمیشه زنش این طوری پول دربیاره

نه اصلاااااااااا

اکثر پسرا هم دختر بلاگر نمیپذیرن

ما فامیلمون رفت خواستگاری یه دختره وقتی فهمید بلاگره کنسل کرد کلا ازدواجشون رو

گفت اگه میخواستم بلاگز بگیرم تهران از هر ده تا دختر 8 تاش بلاگره نمیومدم شهرستان😑

هرگز فکر کن دختری که دائم در پی جلب توجه بقیه ست هرگر باهاش ازدواج نمیکردم حالا هر چقدرم پولدار و خو ...

پسرای الان فقط میحوان دختره هم پول دربیاره حالا فرقی نداره چه جوری...

نه واقعا اصلا خوشم نمیاد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من که متنفرم از هرچی بلاگره....یسریاشون متاهلن اصلا نمیگن متاهلن

خاک تو سر شوهرشون 🥴