2777
2789

من ۶ ماه دارو مصرف کردم بعدش دیگه حوصله نداشتم باز برم پیش دکتر و وقت بگیرم و...

و چون سرمم مشغول کار بود وقت نمی‌کردم برم یه دو ماه ول کردم باز دیدم حالم بد شده رفتم واسه خودم سرترالین ۵۰ خریدم و وقتایی هم که خوابم نمی برد قرص خواب نزدیک به یه ماه خوردم باز ول کردم چون باز حوصله نداشتم😂😑

خلاصه الان خیلی چاق شدم من هیچ وقت تو زندگیم اصلا به ۶۰ کیلو نرسیده بودم الان وزنم شده ۶۵

همیشه کلی هم تلاش میکردم دیگه فوق فوقش به ۵۶ یا دیگه واقعا تلاش میکردم ۵۸ میشدم وگرنه حالت عادی رو ۵۲ ۵۳ گیر کرده بودم 

ولی واقعا به طرز عجیبی مدام داره وزنم زیاد میشه دیگه دارم نگران میشم

یعنی به خاطر اینکه ترک کردم؟خودسرانه هم ترک کردم

چیکار کنم نظرتون چیه؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اولا دارین به سلامتی تون لطمه می زنید نباید به هیچ عنوان خودسرانه دارو هاتون قطع یا جایگزین کنید اشتباه آسیب عواقب های بد  در آینده میتونه پیش بیاره پس حتما طی دکتر مربوطه تون ادامه بدین آسیب وارد نشه بهتون 

شما اولا دارین به سلامتی تون لطمه می زنید نباید به هیچ عنوان خودسرانه دارو هاتون قطع یا جایگزین کنید ...

من اختلال مرزی دارم یه جورایی شبیه به دوقطبی هست بعضی وقتا انقدر حالم خوبه که حس میکنم به هیچکس و هیچی نیاز ندارم ولی بعدش که باز حالم بد میشه و به همه چیز و همه کس بی حس میشم تو این مواقع بیشتر میرم پیش دکتر یعنی ساده تر بگم مودی ام خیلی هم مودی ام

خانواده مم مدام میگن بیخیال شو نرو نخور ادا در میاری و... بیشتر سردم میکنن اونا فکر میکنن چون من خودمو اوکی نشون میدم پیش شون پس یعنی هیچ مشکلی ندارم و خودم دوست دارم برم دارو بخورم 

حال ندارم باز قانع شوند کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اختلال مرزی دارم یه جورایی شبیه به دوقطبی هست بعضی وقتا انقدر حالم خوبه که حس میکنم به هیچکس و هی ...

شما اگه از پزشک قبلی تون ناراضی بودین باید پزشک تون عوض می کردین نباید خودسرانه اقدام به قطع دوران سلامتی داروهاتون انجام می دادین ، بهترین حالتش برین حتما پیش یک پزشک خودسرانه پیش نبرین داروهاتون قطع نکنید چون  شرایط سلامتی تون مهم هست 

شما اگه از پزشک قبلی تون ناراضی بودین باید پزشک تون عوض می کردین نباید خودسرانه اقدام به قطع دوران س ...

پزشک خوبیه ولی میگم مشکل منم هر مدتی یه جورم یهویی حس کردم بیفایده ست ول کنم بهتره 

چون وقتی بهش گفتم خستم می‌خوام قطع کنم چیکار کنم و... گفتش نه حتما بیا مشکلت زمان بره ولی خوب میشه یعنی حداقل دو سه سال باید تحت نظر باشم 

خانواده مم مدام میگن ول کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پزشک خوبیه ولی میگم مشکل منم هر مدتی یه جورم یهویی حس کردم بیفایده ست ول کنم بهتره چون وقتی بهش گفتم ...

خب تنها نرین پیش پزشک تون هرکدوم از اعضا خانوادتون خودسرگوئی قطع داروها و قطع مدت مراقبت سلامتی تون دارن بگین همراهتون بیاد پیش پزشک تون  بگه به پزشک تون