2777
2789
ببین اگه خیلی اصرار به شیر خودت دادن داری قرص گیاهی لاکتاول عالیه روزی دوتا بخور فوران میکنه شیرت من ...

سلام عزیزم 

ب سلامتی بارداری الان؟

من بچه م تقریبا یک سالشه، برخلاف میل باطنیم شیر خشکی شد، ولی الان میبینم اگ شیر خشکی نبود پدرم درمیومد،همین الآنم کلی وقت کم میارم در طول روز، حالا ب این فک میکنم برا بچه بعدیم شیر خشک بدم انشالله ولی باز عذاب وجدان میگیرم 

حس شما چیه؟

این راهی که تو میخوای بری من ۹ سال پیش رفتم

دخترم سینه نمی‌گرفت منم اصرااار که باااااید شیر مادر بخوره

شیر دوش برقی هم خریدم با قیمت گرون ، شیر دوش دستی خوب هم خریدم 

تا ۸ ماهگی خودمو عذاب دادم و دوشیدم 

شیرمم روز به روز کمتر شد و در نهایت خشک شد

حالا بعد اون مجاری شیری م گشاد شده بود سال ها ترشح میاد و پاپیلوما هم گرفته و چند سال پیش ترشح خونی کرد و مدام درگیر سونو و دکتر باید باشم

شما اشتباه من رو نکن،  شیر خشک بده  

و حتی یه قطره هم ندوش 

سال ها بعد میفهمی چه کار درستی کردی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو حالت خوابیده یا وقتی خوابه امتحان کردی؟

اره جیغ میزنه در نهایت سیاه میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
کدوم شهری؟ی سری کلینیک هایی هستن تخصصی برای شیردهیی سر برو شاید تغذیه‌ت ضعیفه

تبریز 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

آها یه مشکل دیگه هم که برام پیش اومد آرتروز گردن بود چون باید مدام سرم رو خم میکردم و میدوشیدم 

متاسفانه الان در شرایطی هستم که بچه م تا ۸ ماهگی شیز مادر خورد ولی یه مادر له و لورده داره که از درد گردن نمیتونه هیچ کار بکنه و برای مشکل مجاری شیری هم باید تو سونوگرافی و دکتر باشه 

تعصب رو بذار کنار و یکم هم به فکر خودت باش 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

طوری که متوجه شدم شما سینتون نوک نداره، چون گفتین تو دهن بچه جا نمیشه

مسئله بزرگیش نیست

یه سر سینه سیلیکونی از داروخونه بخرید، خیلیم ارزونه

مشکل حل میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیگیره نه خودت رو عذاب بده نه اونو.منم بیچاره تا ۸ماه بیشتر حتی اخراش نمیخورد ب خاطر عفونت ادراری ب ...

نه مشکل هزینه ندارم اصلا  اطرافیانم اذیتم میکنن و مطمئنم بزرگ شه می‌ترسم بهم بگه چرا به داداش شیر خودتو دادی ب من شیز خشک .

خیلی سعی تلاش مسکنم بگیره ولی کبود میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و استارترچرا سرسینه نمیخرید برای شیردهی؟هم سینتون زخم نمیشه هم به احتمال قوی بچه سینه رو میگیره

این سیلیکونی هارو میگی دارم بابا به درد نمیخوره ک هوا میره دهن بچه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این سیلیکونی هارو میگی دارم بابا به درد نمیخوره ک هوا میره دهن بچه

برندشو عوض کنید

هوا نباید بره تو دهن بچه

کاملا فیکس میشه رو سینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی