2777
2789
عنوان

تو زندگی یچیزی شدن🦕

125 بازدید | 10 پست

من واسه کنکورم خیلی تلاش کردم و از جون مایه گذاشتم ولی بهداشت عمومی قبول شدم💔😭 هرچند الان سعی دارم از یه راه دیگه به رشته مورد علاقه ام برسم(که این راه خیلی سخته و بازم جون کندن میخواد) من جزو کدوم دسته از آدما حساب میشم؟ اونایی که هیچی نشدن یا اونایی که یچیزی شدن؟

در مسیر....🌱

عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس بهداشت خانواده هر مدت میاد کارمو نظارت میکنه و بم تیکه میپرونه و مقامش بالاتر از منه. بااینکه تازه کاره . ولی رتبه مامایی از بهداشت خیلی بهتره

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خودتون به خودتون برچسب هیچی نشدن میزنین از نگاه بقیه همین هستین ولی اگه خودتون رو یه آدم موفق که داره در جهت رویاهاش پیش میره بدونین بقیه هم دیر یا زود همین آدم رو میبینن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس ...

خواستم بگم انقد از رشتت بد نگو زود استخدام میشی

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم هیچوقت خودتو دست کم نگیر تو عالی هستی من من مامایی خوندم و یه مدت توی بهداشت کار کردم کارشناس ...

رتبه هاشون تفاوت زیادی ندارن خدایی .🌷من با اختلاف یک نفر از مامایی رد شدم که اگه شهر های اطراف رو هم میزدم میاووردم قطعا.

در مسیر....🌱

من میخولستم پزشک بشم😭

من از میزان سختی رشته تحصیلی فعلی تون اطلاعی ندارن ولی اگه واقعا خیلی مشتاق پزشک شدن هستین در کنار درس های دانشگاه میتونین واسه کنکور هم مطالعه داشته باشین و چندین بار دیگه هم کنکور بدین

من خودم یه دوستی دارم پیراپزشکی خونده بود ولی عاشق دندونپزشکی بود اینقدر کنکور داد که بالاخره ۲۶ سالگی  دندون سراسری یه دانشگاه تاپ قبول شد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یعنی هیچی نشدم؟

نمیدونم والا من اطلاع از بازار کار رشته های شما ندارم ببین اگه واقعا بازار کار داره بچسب همینو ادامه بده

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...