2777
2789
به خدا قسم همین حقیقته

ببین شاید باورت نشه من اولش تو گوشی شوهرم برای یه کار دیگه ای برنامه ضبط مکالمه گذاشتم  ک اون برنامه فقط روزی ۵تا یک دقیقه صدای اژرافم ضبط میکرد من چندروز مکالماتش و دیدم هیچ مشکلی نبود روز سوم دقیقا با اولین دقیقه ضبط صدای اطراف دختره سوار ماشین شد و من وااا رفتم.. از حرفاشون فهمیدم ک زنه مادر یکی از هم مدرسه ای های دخترمه بعد اون رفتم دنبال دخترم با اولین برخورد افتاد ب دام ک همون زنه یعنی خدایی بود بعدم ادرسش و شمارش و همینجور خدایی فهمیدم اصلا عجیب بود برام .. شوهرم خودش میگفت خدا بدجور گذاشت تو کاسم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم برم به خانوادم بگمنمیخام ریشخند بقیه بشمنمیخام دوستام بهم بخندن😭😭😭من فقط نوزده سالمهچرا ب ...

اصلا نگو ب هیچکس ولی جلو شوهرت جوری وانمود کن ک میخوای بگی و همه چی برات تموم شدس جوری ک باور کنه داره از دستت میده بعدم ک حسابی چروندیش و کلی التماس کرد اگگگه خودت صلاح دیدی و خواستی ببخشیش حتکا حق طلاق و بگیر بخواه چیزی از اموالش و ب نامت بزنه

ببین شاید باورت نشه من اولش تو گوشی شوهرم برای یه کار دیگه ای برنامه ضبط مکالمه گذاشتم ک اون برنامه ...

من همه چت هارو پاک کرده بود فکر کن حواسش نبود دستش به گوشیش خورده واز چتش اسکرین گرفته بود وخودش متوجه نشده فقط خدا خواست که مک بفمم

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
از چتهاش شات گرفتم پاکشون کرد

عزیزم میفهممت ...فقط یک نصیحت با یه مشاور درد و دل کن ...خودتو مقصر ندون ...با خودت تکرار کن و بگوو من مقصر حماقت اون نیستم ..در دورنت به خودت بگو  آدمیزاد خطاکاری میکنه ..اما در ظاهر جدی باش و حق و حقوقتو بگیر ازش و کاری کن بترسه ...به هیچ وجه خودتو برای یه آمد ناسپاس عذاب نده ..

تاپیک های گذشته ی منو بخون ..ببین چقدر درد کشیدم 

البته بعداز دو ماه تونستم تاپیک بزنم یعنی دوماه اول نابود شدم.. تو مثل من نباش قدر خودتو بدون 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
آره واسه هموناس ...من توی بارداری خیانت دیدم در بدترین شرایط ممکن ...با یه بچه ی کوچیک توی بغلم فرصت ...

اگثرا تو بارپاری خیانت میکنن منم اگ جدا میشدم خیلی شرایط بهتری برام بود ولی اول بخاطر بچم بعدم با خودم فک کردم اگه بعدی هم خیانت کنه چی تصمیم گرفتم ببخشم 

میگه اشتباه کردممیگه قسم میخورماما من دیگ نمیتونم مث قبل باشممیگه باهاش رابطه نداشتهاما چتهای اون زن ...

اگه خواستی ببخشیش سعی کن وانمود کنی ک باور کردی ک رابطه جنسی نداشتن چون اینجوری حداقل فک میکنه چون خیانتش خیلی بزرگ نبوده بخشیدیش بزار حالاحالا هم معذرت خواهی کنه

زن اگ خیانت شوهرشو ثابت کنه 

آیا نفعی براش هست ؟تو طلاق ؟مهریه؟!!!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
آره حتما

میشه توضیح بدی دعات میکنم 

ثابت یعنی چت هاشو اسکرین بگیری و ازین قبیل

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
زن اگ خیانت شوهرشو ثابت کنه آیا نفعی براش هست ؟تو طلاق ؟مهریه؟!!!

بله مهریه ک حقته در هردوقثرت ولی اگه ثابت کنی خیانت و با عدله محکم رای طلاقت صادر میشه بدون اجازه مرد

بله حق طلاق و مهریه بهش تعلق میگیره

نمی‌دونستم خیلیم خوب

ممکنه انکار بکنع ک چت ها ماله من نیست!