من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله مهریه ک حقته در هردوقثرت ولی اگه ثابت کنی خیانت و با عدله محکم رای طلاقت صادر میشه بدون اجازه مر ...
چیکار باید بکنم ب روش بیارم نیارم؟؟؟؟
خییلی تنهام کسی رو ندارم راهنماییم کنه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
نه باید فیلم داشته باشی یا وقتی باهمن ز برنی پلیس .. اگه باهم پیامم داده باشه دادگاه اجازه پرینت مید ...
آخه من چ جوری میتونم دنبالش راه بیفتم فیلم بگیرم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من چند بار توو این سالها بخشیدمش،امشب توو سطل زبالش پیام هاشو دیدم ظاهراً تازه آشنا شدن
اسکرین گرفتم ...بعد ک رفت سرویس رفتم سر گوشیش دیدم همه رو پاک کرده
بخدا من جزییات نمیدونم گلم ولی مطمئنم برای طلاق کمکت میکنه اگه بتونی ثابت کنی حتما از یه وکیل مشاوره ...
ای خواهر
فقط خدا کمکم کنه ،امشب ب اندازه ده سال پیر شدم عکس طرف رو دیدم متاسف شدم ک منو ب کی فروخته
من چند بار توو این سالها بخشیدمش،امشب توو سطل زبالش پیام هاشو دیدم ظاهراً تازه آشنا شدن اسکرین گرفت ...
اصلا بروش نیار .. اگه مطمعنی قرار میزارن شنود بزار تو ماشین .. چتاشونم هروقت تونستی اسکرین بگیر داشته باش اگه چیزی دستت باشه و ب قاضی ارائه بدی قاضی خودش دستور پرینت از چت هاشون و میده..
فقط روبیکاشو هک کردم ک طرف الان آنلاینع ولی چیزی نمینویسه