یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خصوصا قبل پریود هفت روز قبلش جوری میشم که همسرم عاصی میشه از دستم دیگه
دست خودمم نیست خیلی اذییت میشم🥺
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من تا سه سال پیش اصلااا تغییر خاصی نمیکردم . سه ساله عذابمه در حدی که حتماً باید برم آمپول مسکن بزنم . دست کم سه تا کپسول مسکن قوی تو خونه هم میخورم . اعصابم خط خطی میشه . ناامید، اُسکل و گاوم میشم .😂😑
من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتابها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
اما من حتی چند روز قبلش و بعدش هم حال روحیم کمی نامساعد میشه جسمی هم همینطور...
عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد. چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه مینوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس میپذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻♀️