2777
2789
نه شانس نیستاینجور دخترا تو این تجربه ها قلق مردها رو یاد میگیرنو در کل انرژی زنانه شون هم بالاست

نه خواهر ربطی نداره من خودمو شبیهشون کردم هرکاری کردم بازم نشد قسمت باید باشه و شانس

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت از روی ظاهر زندگی بقیه رو قضاوت نکنید.. راجب خودتونم اینو تلقین نکنید بی شک خدا در و تخته رو باهم جور میکنه هرشخصیتی داشته باشید خدا کسی مشابه به خلق‌و‌خوی خودتون تو زندگیتون قرار میده

توام مث اون شو اگ فک میکنی قراره خوشبخت بشه

اگه شانس من باشه کل شهر میفهمن خرابم کسی نمیاد سمتم

من اصلا در حد خودم نمیبینم همچین ادمی بشم شخصیتم بالا تر از این حرفاست 

میگم چرا دنیا همیشه برعکسه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خرابا شانس دارن خواهر😂🤧

دقیقا همینه من اطرافم دیدم بدترین دخترا بهترین شوهرا رو میکنن و واقعا عجیبه واقعا واقعا عجیبه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

تو فقط ظاهر و میبینی اما نمی‌بینی دختره چه دردایی می‌کشه 

من به یه نفر حسودی میکردم که چرااینحوری خرابه و شانس داره شوهرش پولداره چه لباسایی میپوشه چه مهمونی هایی می‌ره چه سفرهای خارجی میره 

چندوقت پیش باهاش تو یه اتاق بودم از دردش گفت و اینکه عشقش باهاش تو یه محله است و باهاش در ارتباطه و.... 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

دعا میکنم بخت خوبی گیرت بیاد سرزنشت نمیکنم بابت حسادتت ولی این حسادت فقط،خودتو نابود میکنه

میدونم برام ضرر داره من صادقانه میگم همیشه ادم حسودی بودم و نمیتونم کنترلش کنم

میدونمم که بدیش اول از همه دامن خودمو میگیره 

ضرب المثل های قدیم رو خدایش من یکی خیلی قبول دارم چون هر کدومش واقعا راست در می آمده راجب ب همون موضوع یکیش اینه هر کی داد رفت ب کربلا هرکی نداد افتاد توی خلاه یعنی چاه دستشویی واقعا درست گفتن این نمونه ک شما مثال زدی خودم خیلی هارو دیدم یکیش صمیمی ترین دوستم چندتا از دوست های خواهرم زیادن و واقعا خوشبخت هستن بعد چندین سال زندگی مشترک هنوز

یه سال عقد بودن یه سال هم میشه ازدواج کردنشوهرش اصلا از عشقش کم نشدهمنه بدبخت با هزار گریه از خدا یه ...

🥲

بهت در کل حق میدمااااا

منم زیاد دیدم 

والا بعدشم دیدم کسایی که اینطور بودن 

دیگه زندگیشون به مو بند بوده 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود