2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 137 پست
اره تا حدودی ولی خیلی نهمامانم استفاده کرد و چندان تاثیری نداشتالبته ملافه و لباسامون رو نجوشوندیم

عزیزم همه افراد خانواده باید استفاده کنن منم اول همسرم استفاده کرد فایده نداشت همه استفاده کنید و هم زمان کارهای دیگه که گفتم انجام بدید.در ضمن بوش به قدری بده که من لباسامونو که سه روز پماد میزدیم تنمون بود انداختم دور 

هر لباسی که تا حالا استفاده کردید جمع کنید بندازید تو کیسه درشو ببندید حوله ها رو بجوشانیدرختخواباتو ...

ممنون عزیزم فردا صبح همه رو میریزیم بیرون

بابام هتل داره و چون اولین بار بابام مبتلا شد فک‌کنم از اونجا گرفته باشه

حالا علاوه بر خونه باید بره کل اونجاشم جمع کنه بشورههه😭

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میشه رخت خواب گذاشت تو کیسه؟!

بله کیسه زباله بزرگ خریدم و گذاشتم توش.بیشتر رختخواب ها ولباس هایی که خیلی استفاده میکردیم.بعد یه تعدادی رو هم جوشوندم سه روز که پماد رو زدیم از رختخواب جدید و لباس های جوشونده استفاده کردیم .یه دفعه خارش های لعنتی کم شد و به یک هفته نرسیده تمام شد 

بله کیسه زباله بزرگ خریدم و گذاشتم توش.بیشتر رختخواب ها ولباس هایی که خیلی استفاده میکردیم.بعد یه تع ...

وای انشاءالله که مام خلاص شیم

بخدا خواب راحت نداریم اوایل ده بار از خواب میپریدیم از شدت خارش چن شبه کلا خوابم نمیبره کل بدنم حس سوزن سوزن شدن دارههه

سه روز بدون حمام بمونه رو بدن؟؟

بله .شب اول لخت لخت بشین کل بدن تا نوک دست خصوصا بین انگشتان همه رو آغشته کنین شب بخوابین فردا بدون حمام دوباره دو شب بعدی تکرار کنید بدون حمام .اینقد پماد بدبو بود که من مرخصی گرفتم یه روزش رو که خورد به شنبه 

وای انشاءالله که مام خلاص شیمبخدا خواب راحت نداریم اوایل ده بار از خواب میپریدیم از شدت خارش چن شبه ...

میدونم چی میکشی من خودم گاهی گریه میکردم دلم برا دخترم میسوخت شب تا صبح وول می‌خورد.برا همین هر کی این انگلو بگیره خیلی دلم براش میسوزه .دستای پسرم کلا زخم شده بود تا خدا خیرش بده یه دکتر تشخیص داد‌.حتما با رعایت نکات انجام بدید همه تون که تو یه خونه اید .من گاهی موقع حمام رفتن آب که می‌ریخت به بدنم دلم میخواست جیغ بکشم .

اره تا حدودی ولی خیلی نهمامانم استفاده کرد و چندان تاثیری نداشتالبته ملافه و لباسامون رو نجوشوندیم

گلم بهترین درمان گال استفاده از واجبی یا همان نوره هست

رنگش زرد هست و فله ای 

از عطاری معتبر بخرید

هفته ای سه بار حدود ۵ دقیقه تا ده دقیقه بذارید

آداب این هست  پوست خشک باشه

مواد رو با کمی آب جوش خمیر کنید و به کل بدن از پایین تا نرسیده به  گردن بذارید 

فقط زیاد نمونه که پوستتون اذیت نشه

حدود ۷ دقیقه نرمال هست بعد بدنتون رو بشورید و آب کشی کنید و خشک کنید و همون وقت تو حموم کل جاهای درگیر رو وازلین بمالید و هوستون باشه تا یک ساعت یا بیشتر پاک نشه

پس پاکت فریزر یا سلفون بکشید رو اون قسمت

تا حشرات خفه بشن

حتما نوره اصل باشه اول رنگش زرد هست با آب ترکیب میشه 

سبز لجنی و بعد رنگ خاکستری پیدا میکنه و بو دار هست

و همین بوی گندش باعث کشته شدن حشرات میشه

هر سری اول نوره  بعدا وازلین

همون وازلین زرد رنگ استفاده کنید

نوره پر از گوگرد هست

از همه مهمتر مطمئن بشید گال هست این بیماری

و یکبار دیگه از پزشک پوست معروف شهرتون کمک بخایید

انشالله زود خوب بشید 

میدونم چی میکشی من خودم گاهی گریه میکردم دلم برا دخترم میسوخت شب تا صبح وول می‌خورد.برا همین هر کی ا ...

عزیزممم🤍

اره خیلی سختههه

♥️♥️ممنونم بابت راهنماییاتون خدا خیرتون بده