2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 134 پست
گلم بهترین درمان گال استفاده از واجبی یا همان نوره هسترنگش زرد هست و فله ای از عطاری معتبر بخریدهفت ...

نوره داریم 

فقط چون بدنمون زخمه میترسم بسوزهه چون تجربه اش رو داشتیم و پوستمون حساسیت نشون میده نسبت بهش!!

احتمال داره اصل نباشه اینجوری شدیم؟

چشم حتما انجام میدیم

مرسی🤍🤍

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوره داریم فقط چون بدنمون زخمه میترسم بسوزهه چون تجربه اش رو داشتیم و پوستمون حساسیت نشون میده نسبت ...

از چند تا عطاری مختلف معتبر بخر

شهر قم نوره هاشون عالیه و اکثرا اصل

و وازلین رو یک شب بذار بمونه  نه یک ساعت که اشتباه تایپ شده

کرم پرمترین (Permethrin 5%)
کرم را باید به تمام بدن (از گردن به پایین) بمالید و پس از 8-12 ساعت بشویید.
قرص ایورمکتین (Ivermectin)
لوسیون Crotamiton
محلول Benzyl Benzoate

لباس‌ها، ملافه‌ها و حوله‌ها را با آب داغ بشویید و با دمای بالا خشک کنید.
وسایلی که قابل شستشو نیستند را به مدت 3-4 روز در یک کیسه پلاستیکی ببندید.
استفاده از آنتی‌هیستامین‌ها برای کاهش خارش.
کمپرس سرد یا کرم‌های تسکین‌دهنده مثلل آلوئه‌ورا برای کاهش التهاب و خارش.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم می فهمم چی میگی ،ما هم شپش گرفتیم مردم و زنده شدم ،همش لباس بشور پتو بشور ،شامپو ،سرکه ،مایونز ،هر کوفتی بگی امتحان میکردیم ولی انگار نه انگار ،آخرش موهای خودمم و بچم و از ته زدم گفتم خداروشکر راحت شدیم تا اینکه ۳ ماه بعد که کمی موهام رشد کرد دیدم دوباره رشک تو موهامونه، دیگه خسته شدم رفتم چند کیلو کیسه زباله محکم سایز بزرگ گرفتم تمام لباسام و شستم پهن کردم تو آفتاب بعد همه لباسام و کردم تو کیسه زباله ها ،رخت خوابارو تک تک کردم تو کیسه زباله ها ،رفتم چند متر ملحفه خریدم فقط نفری یه بالشت و تشک و ملحفه جدید کشیدم و داشتیم ،موهامونه و با شامپو مخصوص شستم فرشارو دادم قالی شویی، خلاصه همه زندگیم ۱۰ روز تو کیسه زباله بود ،هر روز حمام و شامپو، خداروشکر راحت شدیم

عزیزم می فهمم چی میگی ،ما هم شپش گرفتیم مردم و زنده شدم ،همش لباس بشور پتو بشور ،شامپو ،سرکه ،مایونز ...

خداروشکر وای خیلی چندشه از وقتی که فهمیدم اصن نمیتونم اروم شممو

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..