2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از کسی که دوسش داشتین و دیگه ندارینش بگین❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 143 پست

بهم زنگ‌ زد عروسیت دعوم کنی ها

و درست یک هفته قبل از عقدم فوت شد 

پریروز داشتم براش گریه میکردم بعد از گذشت ۱۴ سال😔 همش حسرت دارم میگم این همه آدم چرا اون باید بمیره اگه زنده بود قطعا کنارش بودم

خیلی خوب بود خدا رحمتش کنه 😔

حس میکنم یکی قلبمو مچاله کرده دلم چقد گرفت یهویی پرت شدم ب ۱۵سال پیش ،با وجود دوتا بچه چرا باید خاطر ...

دقیقا عین من با وجود بچه و بعد ۱۴ سال ....

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هردوهم سن بودیم وتوگروه تلگرام اشنا شده بودیم هم محله ای بودیم .منوبه زورشوهردادن.ومامان اونم قبول نکردپسرش به این زودی زن بگیره.ازهم جداشدیم.بعدا تویک گروه بودیم جلوی دوستاش آبروموبرد و مسخرم کرد.به روزهایی که باهم بودیم بی حرمتی کرد.روز آخرم بهم گفت همیشه یادت باشه این پولها منوتوروازهم جداکرد.ولی نمیتونم بی حرمتیشوازیادم ببرم وقتی یادم میفته ازش متنفرمیشم.وهمیشه عذاب وجدان دارم وفکرمیکنم میرم جهنم واسه یک بغل ودوباربوسه😭😭😭😭😭ازش متنفررررررررررم منو به گناه آلوده کرد

غمگین ترین دلم ریخت😔😔😔 روحشون شاد🖤

ممنونم عزیزم به خدا با اینکه الان 33 سالم شده و خودم مادر شدم اما منم مادرمو میخوام ببین اطرافم فوت اقوام مادر بزرگ دایی و عمو دیدم اما یعنی شاید یک درصد غمی که بخاطر بی مادری دارم بخاطر فوت اونای دیگه ندارم 

یه غم همیشگی یه چیزی که حتما باید باشه و ندارمش نمیدونم چجوری بگم که چی میخام بگم 😭😭😭

امضات رو خوندم و قلبم درد گرفت 💔 هیچ کلمه و جمله ای نمیتونم پیدا کنم که برای تسکین دردت بنویسم . عم ...

تلنگر خوبه

خیلی خوبه

باید درک کرد اگه مشکلی هست این قانون زندگیه

وقتی شخصیت بد فیلم نابود میشه اون فیلم دیگه هیجانی نداره و یکنواخته

تو این نقطه از زندگی مرگ هم نمیتونه از من بگیره تو رو💛 یه زمانی کنارم دراز میکشیدی و بغلم میکردی تا راحت برای داییم گریه کنم، اما تو میدونستی که الان کسی نیست بغلم کنه.اون شب وقتی باهات قهر کرده بودم گفتی فردا باید برم دانشگاه و من با حالت قهر گفتم خداحافظ و تو بهم گفتی اینطوری نگو شاید این آخرین خداحافظی ما باشه و من پشتم رو بهت کردم تا گریه مو نبینی و تو فهمیدی و بغلم کردی. هرگز فراموش نمیکنم زمانی که توی اخرین روز وقتی اون لباس رو تو اتاق پرو تنت دیدم چقدر نور و تو، تو دیدم و برام روشنایی بودی. هیچوقت از یادم نمیره اون شب اخر وقتی گریت گرفته بود و میگفتی اگه بدونی من ازت ناراحتم ترجیح میدی تمومش کنی و در ادامش گفتی منظورت اینه که بمیری:)اون شب بود که فهمیدم جدا دوستم داری و من توی اون مهمونی خوشحال بودم اما تو قرار بود صبحش برای همیشه ترکم کنی:”) اون بغل و بوسه رو هرگز فراموش نمیکنم. وقتی زدی کنار که استراحت کنی و سرت رو گذاشتی رو پام رو فراموش نمیکنم. فراموش نمیکنم که جدا اون قشنگترین و تلخ ترین مسافرتم بود. هنوزم دوستم داری؟بهم نگاه میکنی؟برات مهمم؟منتظرم میمونی؟ازت خواهش میکنم منتظرم بمون🫀درست اون شب که بعد ۱۰ روز که تو کما بودی و تصمیم گرفتی بری و درست همون زمان که فهمیدم، میدونستم اگه امشب نمیرم هیچوقت با هیچ دردی نمیمیرم، میدونستم امشب زنده بمونم هیچوقت نمیمیرم، اما نمیدونستم چطور باید خوابید، چطور باید غذا خورد؛ همه چیز از یادم رفته بود. قلبم هر روز بزرگتر و بزرگتر میشه و میدونم یه روز میترکه» اون زمان وقتی تو کما بودی بهم زنگ میزدن تا ارومم کنن من بهشون میگفتم بخدا که تا حالا نشده از خدا چیزی بخام و بهم نده، وقتی رفتی هم به همه گفتم وقتی اینهمه ادم دعا کردن نشد فقط بخاطره این بود که خدا جای بهتری برای تو کنار گذاشته بود. همین که بدونم الان خوبی خوشحالم میکنه. لحظات خوبی رو که کنار هم داشتیم فراموش نمیکنم و خاطراتمون با ارزش ترین دارایی من باقی میمونه🕊️ آرزو میکنم اون دنیا بتونم در کنارت باشم مهدی عزیزم💚

تایپک اخرم رو بخون اسی 

فوت شد تازگی ها 

ارزوم بود یه بار ببینمش 

امروز برف اومد یادمه رفتیم پارک چقدر برف بازی کردیم

زمستونا برام پر از خاطرات دونفره قشنگمونه 

با اونکه دوتا بچه دارم شوهرمو هم دوست دارم ولی هنوزم تو دلم حسرت گذشته رو میخوردم 

هردوهم سن بودیم وتوگروه تلگرام اشنا شده بودیم هم محله ای بودیم .منوبه زورشوهردادن.ومامان اونم قبول ن ...

تو پشیمونی و خدا از دلت اگاهه🤍

تو این نقطه از زندگی مرگ هم نمیتونه از من بگیره تو رو💛 یه زمانی کنارم دراز میکشیدی و بغلم میکردی تا راحت برای داییم گریه کنم، اما تو میدونستی که الان کسی نیست بغلم کنه.اون شب وقتی باهات قهر کرده بودم گفتی فردا باید برم دانشگاه و من با حالت قهر گفتم خداحافظ و تو بهم گفتی اینطوری نگو شاید این آخرین خداحافظی ما باشه و من پشتم رو بهت کردم تا گریه مو نبینی و تو فهمیدی و بغلم کردی. هرگز فراموش نمیکنم زمانی که توی اخرین روز وقتی اون لباس رو تو اتاق پرو تنت دیدم چقدر نور و تو، تو دیدم و برام روشنایی بودی. هیچوقت از یادم نمیره اون شب اخر وقتی گریت گرفته بود و میگفتی اگه بدونی من ازت ناراحتم ترجیح میدی تمومش کنی و در ادامش گفتی منظورت اینه که بمیری:)اون شب بود که فهمیدم جدا دوستم داری و من توی اون مهمونی خوشحال بودم اما تو قرار بود صبحش برای همیشه ترکم کنی:”) اون بغل و بوسه رو هرگز فراموش نمیکنم. وقتی زدی کنار که استراحت کنی و سرت رو گذاشتی رو پام رو فراموش نمیکنم. فراموش نمیکنم که جدا اون قشنگترین و تلخ ترین مسافرتم بود. هنوزم دوستم داری؟بهم نگاه میکنی؟برات مهمم؟منتظرم میمونی؟ازت خواهش میکنم منتظرم بمون🫀درست اون شب که بعد ۱۰ روز که تو کما بودی و تصمیم گرفتی بری و درست همون زمان که فهمیدم، میدونستم اگه امشب نمیرم هیچوقت با هیچ دردی نمیمیرم، میدونستم امشب زنده بمونم هیچوقت نمیمیرم، اما نمیدونستم چطور باید خوابید، چطور باید غذا خورد؛ همه چیز از یادم رفته بود. قلبم هر روز بزرگتر و بزرگتر میشه و میدونم یه روز میترکه» اون زمان وقتی تو کما بودی بهم زنگ میزدن تا ارومم کنن من بهشون میگفتم بخدا که تا حالا نشده از خدا چیزی بخام و بهم نده، وقتی رفتی هم به همه گفتم وقتی اینهمه ادم دعا کردن نشد فقط بخاطره این بود که خدا جای بهتری برای تو کنار گذاشته بود. همین که بدونم الان خوبی خوشحالم میکنه. لحظات خوبی رو که کنار هم داشتیم فراموش نمیکنم و خاطراتمون با ارزش ترین دارایی من باقی میمونه🕊️ آرزو میکنم اون دنیا بتونم در کنارت باشم مهدی عزیزم💚

خدا بیامرزدشون🖤اینطور رفت ها رو خیلیا ارزو میکنم درک نکنناینکه نمیدونی وقتی مردی هم میبینیش یا نه

ممنون گلم امید وارم برای کسی پیش نیاد 

مخصوصا دختر و تو سن نوجوانی مادر از دست دادن سخته خیلی سخت اون اوایل که مامانم فوت شده بود خواب میدیدم نمرده و زنده س تو خواب خوشحال میشدم که مامان نمردی زنده ای بیدار میشدم دل سیر گریه میکردم یا عکسشو نگاه میکردم دیگه انقد گریه میکردم که خودمم دلم برای خودم میسوخت 

جدا از ناراحتی و دلتنگی بخاطر از دست دادن مادرم خیلی جاها تو زندگیم بهش احتیاج داشتم و نبود که به دادم برسه بخدا تو اون شرایط حس وقتی رو داشتم که از دستش دادیم 

حس میکنم یکی قلبمو مچاله کرده دلم چقد گرفت یهویی پرت شدم ب ۱۵سال پیش ،با وجود دوتا بچه چرا باید خاطر ...

منم🥲

دقیقن این پرت شدن ب گذشته رو حس کردم

عشق اول آدما خیلی عمیق و خالصه هرکاریم کنی بازم ته ته ذهن آدم میمونه 

برا من کافیه ی اسم شبیه شو بشنوم یا همون آهنگ خاص اون روزامو ناخودآگاه جایی ب گوشم بخوره یا ی آقایی شبیه شو ببینم دیگ تمومم💔🥲