2777
2789
عنوان

قرص ال دی خوردید تا حالا

118 بازدید | 12 پست

من کیسه صفرام سنگ داره 

دکتر قرصی داده که با ال دی تداخل دارویی داره 

ال دی اثر اون قرص رو کم میکنه

الان موندم چیکار کنم الان اگه ال دی رو هم قطع کنم که یهو پریود میشم

نمیدونم چیکار کنم بخورم ال دی رو یا نه

تجربه دارید؟اونم قرصمم کولیک اسیده

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید با پزشک زنان مشورت کنی

من مجردم یمدت واس تنظیم پریود و رفتن به زیارت میخوردم بشدددددت پرخاشگر و عصبی میشدم و خیییلی ام حالت تهوع داشتم 

متنفرم از ال دی 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ال دی تا آخر بخور تموم بشه یه ورقش بعد قطعش کن اونوقت قرص کیسه صفرارو شروع کن

واسه صفرا وقتی ندارم اوضاعش حاد شده🥲

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

باید با پزشک زنان مشورت کنیمن مجردم یمدت واس تنظیم پریود و رفتن به زیارت میخوردم بشدددددت پرخاشگر و ...

این مارکی ک من میخورم عوارض نداره اصلا اما خب خیلی گرون و نایاب شده

این مارکی ک من میخورم عوارض نداره اصلا اما خب خیلی گرون و نایاب شده

اتفاقا منم برند گرون و کمیاب خوردم ولی بهم نساخت

قرص ال دی به بعضیا میسازه بعضیا نه 

به بدن من کلا نمیسازه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌