2777
2789
عنوان

شما چندتا دندون خراب دارید چندسالتونه چندتا بچه شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 101 پست

۳۴ سالمه دو تا بچه شیر دادم ۴ تا دندونم مال خودمه بقیشون پر و عصب کشی و روکش شدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسواک میزنم ولی دندون اصلا به رسیدگی نیست ،پدرشوهرم ۷۵سالشه همه دندوناش طبیعی سالم ، بنده خدا اصلا ن ...

بابای منم مسواک نمیزنه.هیج دندون خرابی نداره. اصلا نمیدونه عصب کشی چیه.پرکردن چیه

پارسا پسرمامان😍
23 سالمه.. تقریبا همه دندونای عقبو .. یا ترمیم کردم یا عصب کشی..شما راهی جز روکش نداری..منم دوتاشو ر ...

هزینه اش زیاده نمیتونم 😮‍💨شابد مصنوعی گذاشتم از شر عفونت و لثه های خراب راحت شدم

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من سی و دوسالمه یه پسر‌دارم و دندون خراب ندارم درواقع شش ماه یکبار میرم چکاپ و سه چهارتاش خراب شدن تاحالا که همون موقع ترمیم کردم 

یعنی چی که بچه کوچیک دارم نمیشه برم دندون پزشکی ؟ الان تو این سن دهنت از دهن یه پیرزن خالی تره واقعا نمیفهمم چرا انقد بی فکر و بیخیالی دندون یکی از با ارزش ترین دارایی های ماست یکم برا خودت بیشتر ارزش قائل شو ❤️

منم‌هم‌سن شمام 

و دندونام جنسش آهکی هست از اونا که خراب میشن مشخص نیست و درد ندارن یهو میشکنن نصف دندون میره 

من تقریبا تمام دندان های آسیابم عصب کشی و پر شدگی دارن 

کیست دندان هم داشتم رفتم دکتر جراحی کردم 

الان دو تا ایمپلنت لازم دارم بقیه دندون هم رسیدگی کردم و دوتا کشیدنی عقل 

من سی و دوسالمه یه پسر‌دارم و دندون خراب ندارم درواقع شش ماه یکبار میرم چکاپ و سه چهارتاش خراب شدن ت ...

دقیقا حرفتون واقعیته😮‍💨💔😔

خدا کنه هیچ زنی شرایط من نباشه...

💔

منم‌هم‌سن شمام و دندونام جنسش آهکی هست از اونا که خراب میشن مشخص نیست و درد ندارن یهو میشکنن نصف دند ...

عزیزم جراحیت سختت بود؟منم دوتا کیست دارم😔

من سی و دوسالمه یه پسر‌دارم و دندون خراب ندارم درواقع شش ماه یکبار میرم چکاپ و سه چهارتاش خراب شدن ت ...

جنس دندونات خوبه ماشالله 

رسیدگی و چکاپ فوق العاده اش کرده 

من هر سال دندون پزشکی هستم اما دکترم گفته جنسشون آهکی هست و افرادی که هم چین دندون هایی با این جنس دارن تا ۳۵۴۰سالگی اکثرا دندون خراب یا شکسته و نیاز به روکش و تیمپلنت درمان دارن

جنس دندونات خوبه ماشالله رسیدگی و چکاپ فوق العاده اش کرده من هر سال دندون پزشکی هستم اما دکترم گفته ...

منم آهکیه😓😓

هی 🥲🥲🥲

ببین من قبلا سالی دو سه بار مجبور بودم برم دندونپزشکی،از بس که پر میکردن،می افتاد... اما از ۷ سال پیش که رفتم پیش یه دندونپزشک خیلی ماهر ( البته گرونتر) اما دیگه دندونایی که پر کرده تکون نخوردن،ببین فقط یه دندونپزشک عالی پیدا کن برو مطبش راحت میشی،یه کم بیشتر هزینه می‌کنی اما دیگه یکباره