2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک عمرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره تعجب میکنن خب😂

دیگ ذائقه هرکسی متفاوته جانم تازه ما گوشتاشو همراه حبوباتش نمیکوبیم👀😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ی خانم معلمی هستمیگه چون من معلمم ارزشم از دکتر هم بالاترهباید برام مهریه بالا بزنند😅

😂😂😂 

مشاغل ارجحیتی نسبت به هم ندارن و همه ارزشمندن

ثانیا بلا شک معلمی شغل‌ شریف و مقدسیه من خودم معلمم ولی  مگه ارزش آدم به شغلشه!؟

یا مهریه ارزش آدم رو تعیین میکنه؟ داره به خودش توهین میکنه که!!!

فعلا ما در شوک خانم معلمی هستیمک‌اعتقاد داره از پزشک هم سطحش بالاترهو اینقدر بالاترهک جز فحاشی رو بر ...

ادمای مریض زیادن، مشکل از سایته که سریع شناسایی و تعلیق نمی کنه، سه ساعت باید بگردی دنبال نی نی یار اخرشم جواب نمیدن، سایت بی در و پیکره، البته دختره حقیقت رو می دونست اما میخواست کل کل کنه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
فعلا ما در شوک خانم معلمی هستیمک‌اعتقاد داره از پزشک هم سطحش بالاترهو اینقدر بالاترهک جز فحاشی رو بر ...

حالا این به کنار

میگه به حقوق ۱۰ میلینیش حسادت میکنیم 😂 ززززززررررششششک

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
😂😂😂 مشاغل ارجحیتی نسبت به هم ندارن و همه ارزشمندنثانیا بلا شک معلمی شغل‌ شریف و مقدسیه من خودم مع ...

به همه پریده بود که شما بیکارید شما فلانید شما چنانید به حقوق ۱۰ میلیونی من حسادت میکنید

حقوقش هم دروغ میگفتا دانشجو بود کدوم دانشجو معلم ۱۰ میلیون میگیره؟ 

حالا این به کنار اصن گیرم حقوقش ۱۰ میلیونه تک تک کسانی که بهشون میگفت «حسادت میکنید» ده برابر این خانم دانشجو معلم درامدشونه بازم اصرار داشت حسادت میکنن

شعور صفر وای به حال جامعه ای که معلمش اینه تربیت بچهامون دست کیا دادیم

البته هدفش پربازدید شدن بود به هدفش نرسید ولی ای کاش پربازدید شده بود همه میدیدن میشناختنش

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم